SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sorsunlar Konuşalım"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:33:48
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da Divan Kurulu 2. Başkanı Naci Şavata, Yeni Malatyaspor’un ürkek futbol oynadığını kaydederek, “Ligin ikinci yarısı ama takım halen teknik ve taktiğini oturtamamış gibi bir hava var” dedi. 

Yeni Malatyaspor yönetiminin samimi bir şekilde çalıştığını vurgulayan Şavata, "Yeni Malatyaspor, sezon başında yaptığı transferle gündeme geldi. Aldıkları galibiyetle liderde oldular. Bu güzel bir havaydı. Tabi maçları izlemeye gidiyorduk. Benim hep yaptığım tespit, Yeni Malatyaspor’un ürkek bir futbol oynamasıydı. Takımda teknik heyet değişikliği yaşandı. Sarıyer maçının da son anlarında tribündeydim. Takımda bir ürkeklik görüyorum. Ligin ikinci yarısı ama takım halen teknik ve taktiğini oturtamamış gibi bir hava var. Yönetim ve taraftarlarımız samimi bir şekilde çalışıyorlar” şeklinde konuştu.

Yeni Malatyaspor’un toparlanacağına inandığını belirten Şavata, "Yeni Malatyaspor’un puan kaybına tahammülü kalmadı. Ama hizmet edenleri de yıpratmamamız gerekiyor. Ben takımın toparlanacağına inanıyorum. Bizlerle de konuşmak isterlerse buradayız. Biz gitmiyoruz. Çağırmazlarsa gitmeyiz, sormazlarsa söylemeyiz. Gelsinler, sorsunlar konuşalım. İnsanlar tabi ki her şeyi bilemezler” diye konuştu.

Şavata, lider Hatayspor ile aradaki 10 puanlık farkla ilgili şunları söyledi:

"3 puanlık sistemde 10 puanlık fark bir şeyi değil. Ama Hatayspor’da iyi takip edilmelidir. Bu işe dikkat etmeleri gerekiyor. Futbol sadece sahada oynansa çok güzel olur."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız