SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Soru Çalanlar Görevden Atılsın"

0
Güncellendi - 2016-08-03 22:08:56
A- A+ PAYLAŞ

Memur-Sen Malatya Şube Başkanı Kerem Yıldırım, 2010 KPSS sınavında soru çalarak memur olan kişiler varsa, bunların tespit edilip görevden atılması gerektiğini söyledi.

Memur-Sen Malatya Şube Başkanı Kerem Yıldırım, Ankara 1. İdare Mahkemesinin 2010 yılında yapılan "KPSS Genel Yetenek ve Genel Kültür" kısmının iptal edilmesi kararı hakkında konuştu. İptalin gerekçesinin Ankara İdare Mahkemesi tarafından henüz açıklanmadığını belirten Yıldırım, “Bakanlığın bununla ilgili net bir açıklaması yok. Memur arkadaşlarımız da şu an 6 yıldır devlet bünyesinde çalışıyor. Endişe etmeden beklemeleri gerekiyor. Bu konuda genel merkezin girişimleri var. Genel başkanımızın bu konuda bir açıklaması var. Kendi hakkı ile devlet memuru olan arkadaşlarımız asla mağdur edilmemeli çünkü bu on binlerce insanı ilgilendiren bir konu, burada şöyle bir durum da var. Bakanlık isterse idari kararları uygulamayabiliyor. Onun için bu kararı uygulamama inisiyatifi ve durumu söz konusu. Bizler hem genel merkez hem de şube olarak bunun uygulanmasını istemiyoruz. 6 yıldır memur olarak çalışan, düzenini kuran, geçimini bu yolda sağlayan arkadaşlarımızın memuriyeti gittiğinde büyük bir kaos olur. Eğer soru çalarak memur olan varsa, bunların tespit edilip görevden atılması gerekir. Bu konu önümüzdeki günlerde daha da netleşir” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • malatyali (7 yıl önce)
    müdürlük ve müdür yard . atamalarında torpil yapanlarida memurluktan atsınlar varmisiniz Kerem Yıldırım.bide sözüm şu başkanım baskanim diyenlere dik durun be egilmeyin Allah bizlerle
    0
    0
    Yanıtla
  • Sabri (7 yıl önce)
    Sınav sorularının calinmasi ile mudurluk mulakatinda kimlerin geçeceğinin sendika tarafindan önceden belirlemesi arasında fark yok . ikisinde de kul hakkı yeme var . bu haberde yapılan açıklamalara katılıyorum ancak açıklamayı yapan kişi ve kişilerin bu açıklamayla tezat olan uygulamalarından dolayı bu açıklamayı yapmalarına hakları yok .
    0
    0
    Yanıtla
  • DOĞANŞEHİRLİ (7 yıl önce)
    Başkanım doğru söylüyor da peki standart sapma ne olacak o zaman milletin hakkı ne olacak adamlar pomem'e başvurdu onlar ne olacak burada herkesin hakkı var benim de hakkım var ve onlar devam eder ise hakkımı helal etmiyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Grosso (7 yıl önce)
    Bunu söyleyen Adam okul yöneticisi seçimlerine müdür olacakların listesini gönderen kurumun başındaki adam. :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Tahsin AYDOĞDU (7 yıl önce)
    Zaten hakkıyla memur olmayanların kazancı haramdır. Daha fazla haram yememek için derhal görevden alınmalıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • ramazandogan (7 yıl önce)
    sayin baskanima katiliyorum gecmise donuk ehliyet,tus,kpss,ales,askeri lise,ygslys,polislik kisacasi butun sinavlar mercek altina alinmali ve kul hakki yiyenler varsa memurluktan atilmalidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (7 yıl önce)
    Sizler önce rüşvetle verilen ehliyetleri tesbiti yapin
    0
    0
    Yanıtla