SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sorumlu Ben ve Futbolcular"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:01:48
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da sahasında Giresunspor’a 2-1 mağlup olmanın üzüntüsü yaşanıyor. 

Karşılaşma sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Özcan Kızıltan, “Çok üzgünüz. 32 puanla ilk yarıyı kapatmak istiyorduk. Ama maalesef öne geçmemize rağmen 3 puanı alacak ne cesareti, ne oyunu, ne mücadeleyi, ne de isteği gösteremedik. Şuan ki durumun sorumlusu başta ben ve futbolcularımızdır. Burada yönetimle ilgili bir şey yoktur. Özellikle bütün sorumluluk bizdedir. Doğru bir şekilde yöneticilerimizle konuşup, durumun analizini yapacağız” dedi.

“SAHAYA ÇIKAN GEREKENİ YAPACAK”

Kızıltan, bir basın mensubunun “Görevi bırakma düşünceniz var mı?” sorusuna, “Çok doğru analiz yapmak lazım. Başta futbolcular olmak üzere herkes takkeyi önüne koyacak ve düşünecek. Bu kadar basit değil. Teknik direktör bıraktı, gitti. Her şey bitti mi? Her şey temizlendi mi? Senin sorumlulukların nerede? Sahaya çıkıp biz oynamıyoruz. Sahaya çıkanda gerekeni yapacak. Ben bu işin sorumluluğunu tek başıma üzerime almam. Ben iyi niyetle, zamanında da burada ekmek yemiş bir insan olarak sonuna kadar işimi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum. Ama sahada gerekeni yapması gerekenler yaptı mı? Bunu doğru analiz etmeliyiz” diye konuştu.

“GEREKENİ YAPMAYAN İLE PROBLEMİM OLUR”

Teknik heyet ile futbolcular arasında herhangi bir sürtüşme yaşanmadığını kaydeden tecrübeli teknik adam, “Ben kimseyle herhangi bir sürtüşme yaşamadım. Ama bu nereden çıkıyor bilmiyorum. Sürtüşmenin nedeni nedir? Formasını aslan gibi ıslatan, ekmek yediği yerde aslan gibi mücadele eden hiç kimseyle problemim olmaz. Başımın üzerinde taşırım. Ama gerekeni yapmayan, sorumluluk almayan, herkesle de problemim olur. Duruma bakıp, değerlendireceğiz. Yeteri kadar sizleri aydınlatmaya çalıştık. Herkes sorumluluğunu bilecek. Herkes 'ben ne yaptım?' diyerek, aynaya bakacak. Ondan sonra bu işi düzelteceğiz” şeklinde konuştu.

MEHMET BİRİCİ: “YENİ MALATYASPOR BUGÜN ÇOK KÖTÜYDÜ”

Giresunspor Teknik Direktörü Mehmet Birinci ise, Yeni Malatyaspor’un ortaya koyduğu futbolun kendisini hayal kırıklığına uğrattığını ifade etti.

Birinci, Yeni Malatyaspor’un kötü oynadığını belirterek, “Giresunspor’a gelmeden önce Sarıyer’de idim. Tabi Yeni Malatyaspor ile İstanbul’da oynadığımızda ben takımın başındaydım. Yeni Malatyaspor’u oradan iyi tanıyordum. Ona göre tedbirimizi almıştık. Ama açık söylemek gerekirse, bugün izlediğim Yeni Malatyaspor beni hayal kırıklığına uğrattı. Sezon başında 3 takım bir üst lige çıkar diye düşünüyordum. Bu takımlardan biride Yeni Malatyaspor idi. Maça çıkarken futbolcularıma, 'Yeni Malatyaspor’daki 4 tane futbolcunun maliyeti, benim takımımın tüm maliyeti' dedim. Bugün Yeni Malatyaspor kötüydü” dedi.

Yeni Malatyaspor’un iyi oyunculara sahip olduğunu ifade eden Birinci, “Takımın başında çok değerli ve deneyimli bir arkadaşımız var. Taraftarlarında kendisine aleyhte tezahürat yapması beni üzdü. Ama bu takımın arkasında durun. Bu takım iyi şeyler yapar. Çünkü iyi elamanlarınız var. Play-off’tan da çıkma şansınız var. Malatya, PTT 1. Lig'e layık bir il. İnşallah bunu göğüslersiniz” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız