SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sorumluluğumuz Daha da Arttı'

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:22:47
'Sorumluluğumuz Daha da Arttı'
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci 26. Dönem Milletvekilliği için TBMM'de kaydını yaptırdı. 

1 Kasım seçiminde Malatya Milletvekili olarak parlamentoya giren Av. Bülent Tüfenkci milletvekilliği için kaydını tamamladıktan sonra basın mensuplarına ve meclis personeline kayısı ikramında bulundu. Kayıt sonrası açıklamada bulunan Tüfenkci, 1 Kasım seçimi ile sorumluluklarının daha da arttığını dile getirdi.

Malatyalılara teşekkür eden Tüfenkci, “26. Dönem Milletvekilliklerinin Malatya’mıza ve ülkemize hayırlı hizmetler ve çalışmalarda bulunmayı nasip etsin. Malatyalı tüm kardeşlerimizin vekili olarak her zaman her ferdimizin yanında derdiyle dertlenerek hizmet edeceğiz. Sorumluluğumuz daha da arttı” ifadelerini kullandı.

“ZAFERİN SAHİBİ ÜMMETTİR”

1 Kasım’ın Türkiye için yüzyılın zaferi ve dönüm noktası olduğuna vurgu yapan Tüfenkci, 7 Haziran seçiminde ortaya çıkan tablo sonrası mesajı iyi okuyan AKP’nin çok iddialı ve samimi bir çıkış yaptığını dile getirdi. AKP’nin 3 Kasım 2002 ruhunu yeniden canlandırarak, önemli bir zafere daha imza attığını ifade eden Tüfenkci, “Bu zaferin sahipleri dünyanın dört bir yanında ülkemiz için hayır dualarını esirgemeyen ümmetimiz ve istikrar ve huzur için AK Parti diyen aziz milletimizdir. Bu zafer inananların ve hizmet edenlerin zaferi olarak tarih sahnesinden yerini almıştır” şeklinde konuştu. 2002 yılından bugüne Türkiye’de huzurun, istikrarın ve barışın sigortası olarak hizmet eden AKP’nin, 7 Haziran sonrası abdest tazeleyerek yoluna devam ettiğini ifade eden Tüfenkci, “1 Kasım’da milletimizin verdiği mesaj netti. Bu ülkenin istikrar ve istikbaline göz diken herkesin bunu çok iyi okuyup ders alması gerekir” diye konuştu.

Bundan sonra sorumluluklarının daha da arttığını dile getiren Milletvekili Tüfenkci, “Milletimizin verdiği destek ile bir kez daha anladık ki AK Parti kendi ile yarışmaya devam edecek. AK Parti’nin rakibi yine AK Parti’dir diyerek hizmetlerimize, Türkiye’yi büyük projeler ile buluşturmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız