SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sorumluluğumuz Katbekat Arttı"

0
Güncellendi - 2019-04-18 03:04:30
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'e kutlama ziyaretleri sürüyor. Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Aysun Bay Karabulut, AKP eski milletvekili Mustafa Şahin, Hizmet-İş Sendikası Malatya Şube Başkanı Bünyamin Geleri ve sendika yönetimi ile Birlik Vakfı Malatya Şube Başkanı Sadi Ergül ve yönetimi, Güder’i ziyaret etti. Başkan Güder, Battalgazi ilçesini katılımcı belediyecilik ilkesi doğrultusunda Malatya’nın değerleri ile yöneteceğini söyledi.

REKTÖR PROF. DR. KARABULUT'UN ZİYARETİ

Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi. Başkan Güder, Turgut Özal Üniversitesi’ne yerel yönetimler olarak katkı sunmaya çalışacaklarını söyledi.

Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i ziyaret ederek, bir süre sohbet etti. AKP 26. Dönem Malatya Milletvekili Mustafa Şahin’in de yer aldığı ziyarette Başkan Güder’e hayırlı olsun dileklerini ileten Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, “Sayın Başkanımıza hayırlı olsuna geldik. Zaten her daim Allah razı olsun yanımızdaydı. Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nin bulunduğu Belediye olması vesilesi ile de bu ziyaretimizi gerçekleştirdik. Başarılar diliyoruz” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ise, Turgut Özal Üniversitesi’ne katkı sunmaya çalışacaklarını belirterek, “Bugün tevafuk oldu. Sayın Mustafa Şahin milletvekilimiz gerçekten bu ikinci üniversitesinin Battalgazi bölgesinde kurulmasında büyük emekleri geçen vekillerimizden bir tanesi. Kendilerine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sayın hocamın da Battalgazi'mizde ikinci üniversitemizde rektör olarak atanması bizi ziyadesi ile memnun etmişti. Tabi Öznur abla ile kıyasladığımızda gerçekten çalışkan bir aileye mensup bir hocamız. Battalgazi'mize büyük katkısı olacağına inanıyoruz. İnşallah bu süreçte de biz yerel yönetimler olarak, belediye olarak da elimizden ne geliyorsa bugüne kadar yapmış olduğumuz gibi, üniversitemize katkı sunmaya çalışacağız” diye konuştu.

AKP 26. Dönem Malatya Milletvekili Mustafa Şahin’de, Başkan Güder’in AKP’nin birçok kademesinde görev aldığını ve bugünde Battalgazi Belediye başkanı olduğunu belirterek, Battalgazi ilçesine önemli hizmetler yapacağına inandığını söyledi.

HİZMET-İŞ SENDİKASI YÖNETİCİLERİ..

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e yeni görevinde başarı temennisinde bulunan Hizmet-İş Sendikası Malatya Şube Başkanı Bünyamin Geleri, Başkan Güder’in hayırlı hizmetler yapacağına inandığını belirterek, “Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder’e hayırlı olsun ziyaretine geldik. Yönetim Kurulu ve temsilci arkadaşlarla beraber kendisine hayırlı, uğurlu olsun diyoruz. İnşallah Rabbim bu görevde çok üstün başarılarla Battalgazi'ye hizmetinde yardımcı olur. Allah tekrar hayırlı etsin. Tabi biz Hizmet Sendikası olarak Hak-İş olarak Malatya'da yaklaşık 30 yıldır hizmet vermekteyiz. Hak-İş olarak yaklaşık 9 bine yakın üyemizle tüm kamu kurumlarında ve belediyelerde örgütlü sendikayız. Dolayısı ile Battalgazi'de de örgütlü sendikayız. Bu anlamda Sayın Başkanımızın hem çalışanlarımız yönünden, hak ve hukuk noktasında, devamlı ikili diyaloglar içerisinde güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyoruz” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ise, Battalgazi ilçesine en güzel hizmetleri yapma adına gayret göstereceklerini kaydederek, “Seçim arifesinde de başkanlarımızı ziyaret ettik. Başkanlarımız belki uzun süreçte, her daim haklının, hakkın, milli ve manevi duruş sergileyen, siyaset yapan kişilerin, şahısların hep yanında durdular, desteklerini verdiler. Ve bu süreçte bizlere de kurulduğumuz günden bu yana destekleri hep bizimle beraber oldu. Bu yönü ile kendilerine teşekkür ediyorum. İnşallah bizler de bundan sonra ki süreçte şuan Battalgazi Belediye Başkanı olarak yüzde 70’in üzerinde bir oy ile seçilmiş olduk. Herkese katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Battalgazi halkına şükranlarımı sunuyorum. İnşallah bizler de halkımıza, STK’larımıza, Malatya'nın tüm bileşenlerine layık olma adına ekibimizle beraber elimizden gelen çabayı, gayreti sarf edeceğiz. Tek bayrak diyoruz, tek vatan diyoruz. Bunların gölgesinde yolumuza devam edeceğiz, ediyoruz da” diye konuştu.

BİRLİK VAKFI YÖNETİMİNİN ZİYARETİ..

Bu arada Birlik Vakfı Malatya Şube Başkanı Sadi Ergül ve vakıf yönetimi, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Güder, katılımcı belediyeciliğin önemine dikkat çekerek, “Battalgazi'deki vatandaşlarımızın yaşam standartlarını yükseltme adına elimizden gelen gayret ve çabayı sarf edeceğiz” dedi.

Birlik Vakfı Malatya Şube Başkanı Sadi Ergül ve vakıf yönetimi, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ile bir araya gelerek, hem yeni görevinde başarı temennisinde bulundular, hem de Malatya ile ilgili konularda istişarede bulundu. Burada konuşan Birlik Vakfı Malatya Şube Başkanı Sadi Ergül, Başkan Güder’in önemli bir görevi üstlendiğini belirterek, “Kıymetli Belediye Başkanımız bugün burada önemli bir görevi üstlenmektedir. Esasında bu görevi 8 senedir Merkez İlçe Başkanlığı yaparak yürütüyordu. Şimdi bütün şehrin yükü üzerinde. Ben öncelikle Osman başkanımıza Allah’tan muvaffakiyetler diliyorum. Kendisine bu kutlu yürüyüşünde hayırlı hizmetler yapmasını Cenab-ı Allah'tan temenni ediyorum. Kendisine başarılar diliyorum. Birlik Vakfı olarak her zaman, her daim yanındayız. Kendisi ile olan hukukumuz geçmişten itibaren devam etmektedir. Bundan sonra da güzel hizmetler yapacağını ve güzel bir iz bırakacağı kanaati bizde hakimdir” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ise, 31 Mart’ta rekor bir oyla belediye başkanı seçildiğini ve sorumluluğunun daha da arttığını belirterek, “Başkanımızın da ifade etmiş olduğu gibi sorumluluğumuz katbekat artmış oldu. 31 Mart'ta Battalgazi İlçemiz yüzde 70'in üzerinde bir oy ile Malatya'daki ilçeler içerisinde birinci olarak belediye başkanı seçtiler. Biraz önce arkadaşlarımız ile de sohbet ederken, 17 yıldır AK Parti’nin içerisinde değişik kademelerde görev yapmamız hasebiyle, gerek Malatya’mızın 720 mahallesi olsun, gerek Battalgazi’mizin 102 mahallesi olsun, 326 caddesi ve 1836 sokağı ile, yöreyi biliyoruz. Yörelerin nelere ihtiyacı olduğunu, bugüne kadar neler yaptığımızı, neleri yapamadığımız ve neleri yapmamız gerektiğini biliyoruz. Bu şuurla, bu inançla ve bu azimle, gerek diğer resmi kurumlar olsun, STK'lar olsun, bunlarla beraber inşallah Battalgazi'deki vatandaşlarımızın yaşam standartlarını, yaşam kalitesini yükseltme adına elimizden gelen gayret ve çabayı sarf edeceğiz” şeklinde konuştu.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız