SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sorumluluğumuzu Artırıyor'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, halkın kendilerini yakından tanıdıkça, projelerini öğrendikçe desteğini artırdığını ifade ederek, bu desteğin sorumluluklarını artırdığını bildirdi.

Çakır'ın seçim çalışmalarına ilişkin bülten şöyle:

"* Yeni hal binası esnaf ziyareti
İlk olarak yeni hal binasına taşınan esnafları ziyaret eden Ahmet Çakır, Avrupa Birliği standartlarına göre yapılan Yeni Hal Binası'yla ilgili esnaflarla görüştü, bazı eksiklere dikkat çeken esnaflar, yeni hal binasının eksiklerinin bulunduğunu ancak zamanla giderilebileceğini söylediler. Esnaflar kış aylarında soğuğa ve yağışa karşı önlemlerin yetersiz olduğunu yaz aylarında ise sıcaktan korunmanın yetersiz olacağını, ürünlerin zarar göreceğini ifade ettiler. Ayrıca sabah erken saatlerde işyerine ulaşımda zorlandıklarını dile getirdiler. Çakır, inşa edilen yeni hal binasının tabiî ki bazı eksiklikleri olması doğaldır, seçildikleri taktirde gerekli çalışmaları yapacaklarını ifade etti. Yapacağı çalışmalar hakkında bilgiler veren Çakır, Ak Parti hükümetinin yaptığı çalışmaların sürdürülebilmesi için esnafların desteklerini istedi.

* Önce Vatan Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği ziyaret
Daha sonra Ak Parti belediye başkan adayı Ahmet Çakır, Önce Vatan Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Keskinkılıç ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Çakır, Şehitler nerede olursa olsun daima kalbimizdedir. Yerel yönetimler olarak desteğimiz sizlerle olacaktır dedi. Malatya Önce Vatan Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Keskinkılıç, Ahmet Çakır’a çalışmalarında başarılar dileyerek, inşallah Malatya halkı sizi seçer, gönlümüz sizlerin yanında desteğimiz sizlerle olacaktır.

* Uğur sanayi sitesi esnaf ziyaret
Öğle saatlerinde uğur sanayi sitesi esnaflarını ziyaret eden merkez ilçe başkanı Celal Ekici ve Ahmet Çakır, çalışmaları hakkında bilgiler vererek destek istedi. Çakır, yapılan iftira kampanyalarına rağmen her geçen gün ilginin arttığını ifade ederek, halkımız bizleri daha yakından tanıdıkça projelerimizi öğrendikçe desteği artmaktadır. Önemli olan verilen desteğe layık olmaktır, biz bugüne kadar girdiğimiz tüm çalışmalarda başarılı sonuçlar aldık, bundan sonrada sizleri mahcup etmeyeceğiz dedi.

* Mahalle toplantıları
İlk olarak Beydağı Yavuz Sultan Selim Mahallesi mahalle toplantısı gerçekleştirildi. Daha sonra Akpınar Mahallesi mahalle toplantısına katılan Milletvekili Öznur Çalık, İl başkanı Mustafa Şahin, Belediye başkan adayı Ahmet Çakır katılarak projeleri hakkında bilgiler verdi.

Başkan adayı Ahmet Çakır ve Ak Partililer, Beydağı mahallesinde kentsel dönüşüm bölgesindeki mahalle sakinleri tarafından coşkulu bir şekilde karşılandı. Beydağı mahallesi sakinleri uygulanacak projede verilen sözlerin yerine getirilmesi halinde davul zurna ile kentsel dönüşüm projesine destek vereceklerini ifade ettiler.

Son olarak zafer mahallesinde gerçekleştirilen mahalle toplantısına İl başkanı Mustafa Şahin ve belediye başkan adayı Ahmet Çakır katıldı. Her geçen gün ilgi ve kalabalığın arttığı mahalle toplantıları açık hava mitingleri şeklinde geçiyor.

Ahmet Çakır;
—ŞEHRİMİZ KALABALIKLAŞIYOR ANCAK GELİŞMİYOR
—LİDER BİR ŞEHRE LİDER BİR TAKIM YAKIŞIR

Mustafa Şahin;
AK PARTİ YAPILAN TÜM ANKETLERDE FARK ATIYOR

Öznur Çalık;
AK PARTİ HALKIN PARTİSİDİR

Ahmet Çakır konuşmasında; Gösterilen ilgi ve destek bizleri şımartmıyor tersine sorumluluğumuzu arttırıyor. Binlerce insanın sorumluğunu alıyoruz, önümüzdeki beş yılın değil yılların plan ve projelerini yapmak için alanında uzman bir ekiple hep birlikte çalışacağız. Şehrimiz her geçen gün kalabalıklaşıyor, düzenli ve planlı bir gelişme modernleşme sağlayamıyoruz. Niteliksiz göç alıyoruz, bununla birlikte nitelikli göç veriyoruz. Yaptığımız çalışmalarla önce sorunları tespit ediyoruz, daha sonra çözüm önerilerini bir bir hayata geçireceğiz. Yaptığımız mahalle toplantılarında her mahallemizin sorun ve sıkıntılarını birinci elden muhataplarından öğreniyoruz.

Birileri Malatyaspor üzerinden siyaset yapıyor, lider bir şehrin lider takımı olur, biz kurumsal bir Malatyaspor oluşturmak için kalıcı çözümler üreteceğiz. Toplumun değerleri üzerinden siyaset yapmadık yapmayacağız. Başkalarının kaynakları üzerinden bol keseden atmayacağız dedi. Daha sonra yapacağı diğer projeleri ile ilgili olarak bilgiler veren Çakır bu seçim çok önemli bir seçim, herkes mutlaka sandık başına giderek oy kullanmalıdır dedi.

Mustafa Şahin konuşmasında; Sürekli bir şekilde kamuoyunda anket çalışmaları yapılmaktadır. Aldığız sonuçlara göre partimiz en az % 20 en yakın rakibine fark atmaktadır. Bunu gören diğer partiler kendi arasında tek aday üzerinde çalışma yaparak Ak partinin oyunu düşürme telaşına kapıldılar. Ama biz şunu çok iyi biliyoruz sizin desteğinizle Ak parti gücüne güç katarak yoluna devam edecektir dedi.

Öznur Çalık konuşmasında; Ak Parti halkın içerisinden çıkan halkın değerlerini temsil eden bir partidir. Halka tepeden bakan değerleriyle alay eden diğer partiler siyaset tarihinden silindi. Kalan temsilcileri ise var olma mücadelesi vermektedir. Ama Ak parti ne diyor Biz kaybetmeye hazırız. Yeter ki Türkiye kazansın. Bu millet kimin hakkını savunduğunu iyi biliyor. Yolsuzluklara giden hortumlar kesilmeseydi şimdi bu hizmetler yapılır mıydı? Önemli olan halkımızın, ülkemizin kazanması ülkemiz kazanacaksa biz kaybetmeye razıyız dedi.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız