SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sorumluluğumuzun Farkındayız'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, seçim çalışmalarını son olarak İstiklal Mahallesi'ndeki toplantıyla sürdürdü. Toplantıya milletvekilleri İhsan Koca ve Öznur Çalık da katıldı.

Çakır'ın seçim çalışmasına ilişkin bülten şöyle:

"İstiklal mahallesi mahalle toplantısı
Mahalle toplantısına Milletvekilleri Öznur Çalık, İhsan Koca, il başkanı Mustafa Şahin, belediye başkan adayı Ahmet Çakır, encümen adayları ve partililer katıldı.

Mustafa Şahin konuşmasında; Başkan adayımızı halkımız tanıdıkça, kimliğini kişiliğini öğrendikçe, koltuk sevdalısı olmadığını görecek, bu makama kendisinin layık görüldüğünü, ısrarla istemediğini daha iyi anlayacaklar. Kimliğinden, kişiliğinden, aile yaşantısından, sivil toplum kuruluşları ile diyalogları ile ticari hayatından kimsenin şüphe duymadığı bir aday Ahmet Çakır, siyasi görüşünden zigzaglar çizmemiş bir kişidir. Ben değil biz mantığı ile çalışan ekip ruhunu en iyi bilen birisidir. Ak Partiye yakışan bir başkanla uyumlu bir ekiple, sorunları sormak için değil, çözmek için çalışıyoruz.

Öznur Çalık ve İhsan Koca konuşmalarında; Bizler, milletvekilleri olarak, Malatya’nın sizlerin hizmetkârıyız. Birileri başbakanımızın elini zayıflatmak için her yolu deniyorlar. Biz inanıyoruz ki, işi hizmet, gücü siz milletimiz olan bu kadroları kimse yıpratamayacaktır.

Ahmet Çakır konuşmasında; “Biz üzerimize aldığımızın yükün sorumluluğun farkındayız. Alacağımız destek bizi şımartmayacak, tersine sorumluluğumuzu ve yükümüzü daha çok arttıracaktır. Yüz binlerin sorumluluğunu aldığımızın farkındayız, bu sorumlulukla çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Belediyecilik bir ekip işidir, biz bunun farkındayız, alanında uzman kişilerle oluşturduğumuz ekiple Malatya’mızı metropol şehir yapmak için, bölgede lider il yapmak için çalışacağız. Beş yılda beş yıldızlı bir Malatya için çalışacağız. Daha Modern ve çağdaş bir il için hep birlikte güç birliği yapacağız. Bu güç birliğinin en önemli ayağı sizlersiniz, vereceğiniz oylarla Dünyada lider bir ülke, Türkiye’de gelişmiş, kalkınmış bir il Malatya olacak. Malatya’yı hep birlikte çocuklarımız için, yarınlarımız için sorumluluk sahibi kadrolarla yöneterek ilerleyeceğiz” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız