SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sorumluluğun Bilincindeyiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:37:52
A- A+ PAYLAŞ

Yerel Seçim 2014 çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Aday Adayı Sait Kabadayı Esnaf ve Vatandaş ziyaretlerine devam ediyor. 

Yaptığı ziyarette konuşan Kabadayı; ‘’ Biz Yeni Battalgazi sınırları içerisindeki büyük sorumluluğun bilincindeyiz, özellikle Malatya’mızın yıllardır kanayan yarası olan Çevreyolu Altını, Çevreyolu Üstü ile aynı statüye kavuşturup halkımızın yaşam standartlarını yükseltmeye gayret edip bu dengesizliği ortadan kaldıracağız’’ dedi. Genel olarak Malatya Esnafının büyük bir kısmının Yeni Battalgazi sınırları içerisinde kaldığını belirten Kabadayı esnaflarla tek tek ilgilenerek sorunlarını dinledi; Esnafımız bizim can damarlarımızdır, biz esnafımızın sorunlarını dikkate alıyoruz. Belediyeler alt ve üst yapı çalışmaları yaparken esnafın kanaatlerini iyi değerlendirip, engel teşkil etmeyecek şekilde titizlikle ortak hareket etmelidirler’’ şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız