SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sorumluluğun Bilincindeyiz'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl yöneticileri ziyaretlerini sürdürüyor.

Göreve atamayla getirildikten sonra geçtiğimiz ayki kongrede seçilenAKP Malatya İl Başkanı Mustafa Şahin ve yönetim kurulu ziyaretleri çerçevesinde Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin ile Malatya İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata'yı makamında ziyaret etti.

AKP İl Başkanı ve yönetimi ilk olarak Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin'i makamında ziyaret etti. Burada bir konuşma yapan Şahin, "Malatya'da yaşıyoruz ve biz de sivil toplum kuruluşuyuz. İktidar partisi olarak sorumluklarımızın bilincindeyiz. Bu nedenle de esnaflarımızın yanındayız. Sorun ve sıkıntıları hep birlikte konuşup, çözeceğiz. Esnafın halinden anlayan iyi bir ekibimiz var. Bütün gayretimizle yanınızdayız" dedi.

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin ise, ziyaretlerinden dolayı AKP İl Başkanı Mustafa Şahin ve yönetim kuruluna teşekkür ederek, "Sayın başkanımız sivil toplum kuruluşlarının içinden gelen bir kişi olarak, bizleri en iyi şekilde anlamaktadır. Malatya esnafının sıkıntısını da çok yakından biliyorlar. Sivil toplum kuruluşları memleketlerin bel kemiğidir. Ancak seçimlerde sorunların çözüleceği sözü verilir, seçimden sonra hep unutulur. Son çıkan teşvik yasasında esnaf yine unutuldu. İnşallah Başbakanımız esnaflara da gerekli kolaylığı sağlayacaktır" diye konuştu.

AKP heyeti, daha sonra Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren'le görüştü.

AKP İl Başkanı ve yönetimi daha sonra İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata'yı ziyaret etti. Burada da bir konuşma yapan İl Başkanı Şahin, "Malatya'nın yararına olan her çalışmada İl Genel Meclisimizin yanındayız. AK Parti iktidarı çıkarmış olduğu İl Özel İdare yasası ile birlikte, yerinde yönetimi getirdi. Yerinde yönetim ilimiz, ilçelerimiz ve köylerimiz için büyük bir gelişme olmuştur. Bu yasa gecikmiş bir yasaydı. Ama AK Parti iktidarı bu yasayı çıkartarak, en güzel hizmetlerden birini sundu" ifadesine yer verdi.

İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata da, siyasi kadrolara kendilerine gösterdikleri güven dolayısıyla teşekkür ederek, "Davranış biçimimizi ve hizmet şeklimizi planladık. Bunun yanında yeni bir anlayış getirdik. Partisi ne olursa olsun il genel meclisi üyelerimizi görevlendirdik ve herkes kendi ilçesinin sorunlarını yakından takip ederek, bizlere iletecekler. Bunun yanında İl Özel İdaresi yasası için iktidara teşekkür ediyoruz. Bu yasadan halkımız oldukça memnun. Bu siyasi kadro Türkiye'nin problemlerine gösterdiği duyarlılığı, köylülerimize de göstermiştir. Ancak kanun tam olarak oturmamıştır. Bu konuyla ilgili sizlere görüşlerimizi ileteceğiz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız