SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sorumluluğun Farkındayız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:13:47
A- A+ PAYLAŞ

AKP tarafından Küçük Mustafa Paşa, Nuriye ve Aslanbey Mahallesi sakinlerinin katılımı ile bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda, Cumhurbaşkanlığı seçim süreci ve 3 mahallenin sorunları konuşuldu. Burada konuşan AKP İl Başkan Vekili Nuh Boyraz, parti olarak her zaman halkın içinde olduklarını belirterek, halkın derdi ile dertlenen, onların sorunlarını çözme gayreti içinde olan bir parti olduklarını söyledi. Boyraz, Cumhurbaşkanlığı seçim sürecine dikkat çekerek, partilerinin adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istedi. 

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, 30 Mart’ta vatandaşın verdiği göreve layık olacaklarını belirterek, “Sizler bizlere güvendiniz 30 Mart’ta büyük teveccühle oylarınızla bizleri şehrül emin olarak bizlere bahşettiniz. Bizde bu unvana layık olma gayreti içindeyiz. Battalgazi Belediyemizde çalışan bütün birimler bu güvene layık olma adına gece gündüz çalışmaktayız. 3 aylık zaman zarfı içinde kurumsallaşmamız ve ileri hedeflere kilitlenmemiz belli zaman almakta. Kapanan belediyeler ve Özel İdare personelleri belediyemize gelmiştir. Dolayısıyla bir yabancılık ve adaptasyon süreci oldu. Bu süreci çok kısa zamanda atlattık. 20 gün öncesinde temizlik işleri ile ilgili bir çalışmamız oldu. Temizlik işlerimiz yavaş yavaş rayına oturdu. Bayramdan sonra standartlarımız daha yüksek olacak. “Sokaklarımız, evlerimizden daha temiz olacak”  hedefini koyduk. Şunu da belirtmekte fayda var. Temizlik imandandır. Temizlik konusunda siz mahalle sakinlerimizin de dikkatli olması gerekiyor. Bizler temizlemekle sokaklarımız temiz olmuyor. Siz mahalle sakinlerimiz temizlenen mahalleri temiz tutmakla mükellefsiniz diye düşünüyorum” dedi. Adaletli bir yönetim olacaklarını belirten Başkan Gürkan, “Sizler bize güven verdiniz görev verdiniz. Bu sorumluluğun farkındayız. Adil ve adaletli yönetim olacağız. Mahalle sakinlerinin sorunlarını almış bulunmaktayız. Bu sorunları ve talepleriniz birim müdürlerimizle birlikte kısa vadede çözmeye çalışacağız” diye konuştu. 

Mahalleler için kültür merkezlerinin önemli olduğunu kaydeden Başkan Gürkan, “Her mahalleye kültür merkezini yapmamız gerekiyor. Mahalle kültür merkezleri belediyemizce önemsenmekte ve bizlerin en büyük projelerinden biridir. Ahlakı olmayan bir toplumun geleceğe emin adımlarla gitmesi mümkün değildir. Mahallelik ruhunu tüm mahallelerimize yaymayı hedefliyoruz. Mahalle sakinlerimizden bu konuda yardımlarını bekliyoruz. Ele ele vererek Battalgazimizi çağdaş modern yaşanabilir bir şehir yapma konusundandır” dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçim sürecine de değinen Başkan Gürkan, “Malatya AK Parti’ye büyük teveccüh göstermiştir. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de adayımız Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkacak ve ilk turda Cumhurbaşkanı seçeceğinden eminim” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız