SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sorumluluk Bilincine Sahibiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:32:44
A- A+ PAYLAŞ

AK Parti Malatya Merkez Yeşilyurt Belediye Başkanlığı aday adayı Mimar Vahap Erdem, talip olduğu makamın sorumluluğunun bilincinde olduğunu belirterek, ”Laf değil hizmet üretmek için bu makama talip oldum” dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Gündüzbey, Bostanbaşı, Yakınca beldeleri ile Konak Mahallesi’ni ziyaret eden Mimar Vahap Erdem, beldelerin Yeşilyurt’a entegre sürecinde hizmet sunumunu en iyi şekilde yapmak istediklerini söyledi.

Beldelerde bulunan vatandaşlarla sohbet eden Erdem, Yeşilyurt İlçesi’ni diğer ilçelerden ayıran en büyük özelliğinin, Malatya’yı geleceğe taşıyacak yönü olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

“Bu makamlar sorumluluk gerektiren makamlardır. Attığımız her adımın olumlu ya da olumsuz yankısı bu kasabalarda hissedilir. Siz iyi yönetici olursanız insanların yüzü güler. Siz sorumsuz olursanız insanlar üzülür. Biz İnsanları yönetmek için değil, insanlara hizmetkârlık yapmak için bu taşın altına elimizi koyuyoruz. Hizmet etmenin sorumluğu da ağırdır. Eğer bu göreve talipsek, bu sorumluluk bilincine de sahibiz. Dolayısıyla Hizmet sunumlarımız her zaman insanlarımızın tebessümü üzerine kurulacaktır.”

Gündüzbey’in Malatya’nın seyirlik mekanlarından birini oluşturduğunu belirten Erdem, Gündüzbey’i iç turizmde belirli bir noktaya getirmeyi amaçladıklarını söyledi.

Daha sonra Konak kasabasında vatandaşları dinleyen Mimar Vahap Erdem, Konak’ın mahalle statüsüne kavuştuktan sonra beldede yaşayan insanların burukluğuna şahit olduğunu belirterek, “Artık tüm mahallerimiz gibi Konak da daha canlı bir mahalle haline gelecektir. Bu Mahalle’yi Malatya ile sadece fiziki anlamda değil sosyal anlamda da entegre ederek bütünün içine dahil edeceğiz” dedi.

Bostanbaşı ve Yakınca beldelerinde de vatandaşları dinleyen Erdem, yeni imar dokusunun oluşturulmasında bu iki beldenin ayrı bir misyona sahip olduğunu belirterek, “Sadece betonlardan oluşmuş bir belde değil, mistik yapısını koruyan bir havası ile şehirleşmek adına bu iki beldeye yeniden bir imar tarzı kazandıracağız ”ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız