SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sorumluluklarımız Arttı"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:43:58
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, “İl başkanları toplantısından sonra sorumluluklarımız arttı. Hedefimiz, halkın iktidarıdır” dedi. 

Kendisinin de katıldığı CHP il başkanları toplantısını değerlendiren CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, “Hafta sonu Ankara’da Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun başkanlığında gerçekleştirilen İl Başkanları Toplantısı çok verimli geçti. Partimiz her kademede yerel seçim değerlendirmesi yaparak önümüzdeki döneme ilişkin yol haritası çıkarılıyor.

İl Başkanları toplantısında, Genel Başkanımız talebi doğrultusunda tüm konular şeffaf bir şekilde , açıklıkla dile getirilmiş, yaklaşık 12 saat süren toplantıda tüm il başkanlarımız seçim süreciyle ilgili hem Türkiye gündemini hem de parti içi durumu , önümüzdeki cumhurbaşkanlığı seçimi ve genel seçimlere yönelik stratejileri değerlendirmişlerdir” ifadelerini kullandı.

“İlçe ilçe değerlendirmelerin yer aldığı Malatya’yla ilgili raporumuzu da Genel Başkanımıza sunduk.Malatya raporumuzda özetle geçmiş yerel ve genel seçimlerden hareketle 30 Mart seçim sonuçları ele alınmış,geçmiş yerel seçimlerle kıyasladığımızda partimizin son yerel seçimlerde bir miktar oyunun arttırdığı değerlendirilmiştir. Ayrıca; ilçeler bazında güçlü ve zayıf yönlerimiz ele alınmış, Büyükşehir Yasası’nın Malatya’ya yansımaları ortaya konulmuştur. Raporumuzda, üyelerimizden seçim sürecinde katkı sunanlar ile aleyhte çalışanların yer aldığı bir değerlendirmeye de yer verildi” diyen Kiraz, daha sonra şunları belirtti:

“Değerlendirme genel hatlarıyla geçmiş yerel seçim sonuçları ele alınarak yapılmıştır.İl Başkanları toplantısında da yapılan değerlendirmelerde ilimizin oyunu artıran iller arasında yer aldığı görülmüştür.

Toplantı,genel hatlarıyla partimizin son 4 yılda önemli aşamalar kat ettiğini, üye sayımızın bu sürede yüzde 46 oranında arttığını, bizlere oy veren her kişiye karşı sorumluluklarımızın olduğunu, bu sorumlulukla daha kararlı , daha inançlı bir mücadele sürdürmemiz gerektiğini ortaya koymuştur.

Bugün gelinen noktada , demokrasi’yi araç olarak kullanan, kendi iradesini milli irade gören bir anlayış var. bu noktada CHP’de bireysel beklentilere yer yoktur. Ben ne olacağım değil biz ne olacağız , geleceğimiz ne olacak düşüncesiyle daha çok çalışacağız, bu düzeni değiştirip, halktan yana bir düzen getireceğiz. “

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız