SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sorumlusu Kim?

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyespor'un, Süper Gençler Ligi deplasmanına gidip "maç saatini kaçırdığı" için oynamadan döndüğü Diyarbakır deplasman maçında yaşanan sorumsuzluk, Malatya'daki spor kamuoyunda tartışma konusu oldu. Futbol Federasyonu'nun, 8 Mart Cumartesi günkü maçın saatinin değişikliğine ilişkin tebligatı Malatya Belediyespor Kulübü'ne zamanında yaptığı ortaya çıktı.

TURİSTİK GEZİ OLDU!..
Bölgedeki profesyonel futbol kulüplerinin gençlerinin mücadele ettiği Süper Gençler Futbol Ligi'nde yeralan Malatya Belediyespor, geçtiğimiz Cumartesi günü deplasmanda Diyarbakırspor'la karşılaşacaktı. Hafta başında 13.30 olarak açıklanan Seyrantepe Stadı'ndaki maçın saati, daha sonra federasyon tarafından 11.00'e alındı.

Malatya Belediyespor kafilesi ise, bu maç için Cuma gününden Diyarbakır'a gitti ve bir otelde kampa girdi. Maçın 11.00'de oynanacağından haberleri olmayan kafile, saat 13.30'da zannettiği maç için stada gittiğinde, rakip takım ve hakemlerin 11.00'de sahaya çıktığını, kendileri olmadığı için 10 dakika beklediklerini, daha sonra da hakem ve temsilcinin "rakibin gelmediğine ilişkin" işlem yaptığını öğrendiler.

Yaşanan bu fiyasko şaşkınlık yaratırken, gittiği deplasmandan maç oynamadan dönen ve çıkmadığı için de hükmen 3-0 sayılacak olan Malatya Belediyespor'un yöneticileri, doyurucu bir bilgi vermeyip, konuyu araştıracakları açıklamalarıyla yetindiler.

Oysa, maç saatinin değiştiğine ilişkin Futbol Federasyonu mesajının, 6 Mart Perşembe günü saat 16.39'da Futbol Federasyonu Malatya Bölge Müdürlüğü tarafından, Malatya Belediyespor'un 325 27 47 no'lu faksına iletilip teyidinin de alındığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız