SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sorumsuzluk Örneği!

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:49:55
Sorumsuzluk Örneği!
A- A+ PAYLAŞ

Bir asayiş olayı nedeniyle yardım istenen itfaiye ekibi olay yerine giderken park yasağı olan cadde üzerinde bir otomobilin park etmesi nedeniyle zorluk yaşadı.

Alınan bilgiye göre,  Antepli Sokak üzerinde polis ekiplerinin güvenlik için bulunmasını istediği İtfaiye ekibi olay yerine ulaşımda sıkıntı yaşadı. Park yasağı bulunan cadde üzerinde bir otomobilin hem kaldırım ve hem de yola park etmesi nedeniyle itfaiye aracı geçişte sıkıntı yaşadı.

İtfaiye aracı sürücüsü, yoldan yolun sağ kaldırımını kullanarak geçebildi.

Özellikle akşam saatlerinden itibaren Nasuhi Caddesi, Antepli Sokak ve Derme İlkokulu’nun bulunduğu sokakta, bölgedeki cafelerden dolayı yola  ve kaldırımlara yapılan parklardan nedeniyle hem trafik akışı olumsuz etkileniyor, hem de vatandaşlar kaldırımda yürüyemiyor. 

Bu arada, benzer durumlarla sık sık karşılaştıklarını belirten itfaiye yetkilileri, vatandaşların araçlarını gece acil bir duruma karşı yolu kapatmayacak ve daraltmayacak şekilde parketmelerini istediler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız