SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sorun 36 Yıl Sonra da Aynı'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Eczacılar Odası'nın kendi olanakları ile yaptırdığı 5 katlı yeni hizmet binası düzenlenen törenle hizmete girdi.

Saray Mahallesi Beşkonaklar (Sinema) Caddesi üzerinde yeni yaptırılan Malatya Eczacılar Odası'nın hizmet binası için açılış töreni düzenlendi. Törene Vali Halil İbrahim Daşöz, CHP Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, Belediye Başkanı Cemal Akın, İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mesut Parlak, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Vali Halil İbrahim Daşöz, eczacıların Malatya'daki sosyal projeleri sürekli destek verdiğini anlatarak, "Sosyal sorumluluk projelerimizde biz eczacıları hep yanımızda gördük" dedi.

Malatya Eczacılar Odası Başkanı Bülent Köse ise, binanın 10 ay 10 gün içerisinde tamamlandığını belirtti. Köse, eczacıların halen 36 yıl önce tartışılan sorunlara çözüm aradığını belirterek, "Türk Eczacılar Birliği'nin 1972 yılında yayınladığı bir dergi odamızın kurduğu müzeye getirildi. Dergide o zaman yer alan eczacıların sorunları ve mesleki sıkıntıların aynısı bugün tartışılıyor. Yani 36 yılda bir arpa boyu yol alınmamış" dedi.

Köse, sokakta çalışan çocuklarla ilgili projelerini de sürdüreceklerini belirterek, ilk etapta 120 çocuğa eğitim vereceklerini ifade etti.

Yapılan konuşmalardan sonra binanın yapımına ve Eczacılar Odası'na verdiği hizmetlerden dolayı kurum, kuruluş ve kişilere teşekkür plaketi verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız