SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sorun Dinledik, Dua Aldık'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Doğanşehir Kaymakamı Barbaros Baran, vukuatlı köy olarak bilinen Topraktepe köyünü ziyaret etti.

Beraberinde jandarma garnizon komutanı ilçe Emniyet Müdürü Milli Eğitim Müdürü, Özel İdare Müdürü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü, Halk Eğitim Müdürü ile birlikte Topraktepe köyünü ziyaret eden Kaymakam Baran, köylülerin sorunlarını dinledi.

Topraktepe köyünde vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam Barbaros Baran, "Köylünün sıkıntılarını dinledik. Vatandaşlarla bir arada çay içtik. Sohbet ettik. Sorunlarını dinledik. Ayrıca köydeki yaşlıları ziyaret edip, ellerini öptük dualarını aldık" dedi.

Topraktape köyünde son 10 yılda başta sabotaj olmak üzere birçok yangın olayı, ağaç kesme ve mezar tahrip etme olayları meydana gelip, failleri bulunamamıştı.

Daha sonra Söğüt beldesine geçen Doğanşehir Kaymakamı Barbaros Baran, Söğüt beldesinde vatandaşlarla sohbet edip yaşlıları ziyaret ettikten sonra İl Özel İdare tarafından yapılan asfaltlama çalışmalarını yerinde incelediğini bildirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız