SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sorun Dinlemeye Geldik"

A- A+ PAYLAŞ
 
Vali Ulvi Saran, Hatunsuyu Belde Belediyesi'ni ziyaret ederek belde sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundu.
 
Vali Saran'ın Hatunsuyu Beldesi'nde yürütülen çalışmalar ve beldenin sorunları hakkında bilgi aldığı ziyarette İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İrfan Kaya, Hatunsuyu Belediye Başkanı İbrahim Karadeniz ve meclis üyeleri hazır bulundu. Ziyarette konuşan Vali Saran, "Beldelerimizi sık sık ziyaret ederek belediye başkanlarımızla, meclis üyelerimizle, muhtarlarımızla istişarelerde bulunuyoruz, onları dinliyoruz. Bu kapsamda da şu an sizlerin yanınızdayız. Burası Malatya'nın Battalgazi ilçemiz ile Baraja yakın beldelerinden bir tanesi. Dolayısıyla tarımsal ağırlığı olan bir beldemiz. Sulama bölgesi ve sulama havzasının önemli bir parçası. Elbette ki küçük beldelerimizin çeşitli sorunları var. Başta kaynak yetersizliği, imkansızlıklar gibi. Sizler elinizden geldiği kadarı ile mevcut imkanlarınızla ihtiyaçları karşılamaya çalışıyorsunuz. Bu manada bizlerde sizlere imkanlar ölçüsünde destek olmak zorundayız. Sizlerin bu sorunlarınızı ve ihtiyaçlarınızı dinlemek amacıyla buradayız" dedi. 
 
Hatunsuyu Belde Belediye Başkanı İbrahim Karadeniz'de ziyaretten dolayı Vali Saran'a teşekkür ederek, beldelerinin hızla geliştiğini ve bu nedenle de nüfus oranlarını artığını belirtti. Karadeniz, öncelikle alt yapı ihtiyaçları olduğunu, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne tahsisi gerçekleştirilen arazi üzerinde yeni bir ilköğretim okulu yapılmasına gerek duyulduğunu ve Malatya ile ulaşımı sağlayan karayolunda bulunan demiryolu alt geçidinin günün şartlarına göre genişletilerek büyük araçların geçişine uygun hale getirilmesi gerektiğini belirtti. 
 
Vali Saran, talep edilen ihtiyaçlar için ilgili daire yetkilileri ile görüşeceğini belirterek toplantının bitişinin ardından annesi vefat eden Karaoğlan mahallesi muhtarını ziyaret ederek taziyelerini iletti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız