SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sorun Ortadan Kalkacak"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:55:41
A- A+ PAYLAŞ
 
Belediye Başkanı Ahmet Çakır, beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları ve bazı daire müdürleri ile birlikte Çevreyolu ile Fahri Kayahan bulvarında yapılan yağmur suyu drenaj çalışmalarını yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
 
Pazartesi günü gerçekleşen inceleme gezisi sırasında sürdürülen drenaj hattı çalışmalarının, Karakavak, Özalper, Turgut Özal, Çilesiz ve Samanlı mahalleleri ile çevreyolunu kapsadığını belirten Başkan Çakır, bölgede zeminin çok sert olmasına rağmen çalışmaların yoğun bir şekilde sürdürüldüğünü söyledi.
 
Belediye Başkanı Ahmet Çakır; “Karakavak, Özalper, Turgut Özal, Çilesiz ve Samanlı mahallelerini kapsayan ve 13 km uzunluğunda olan yağmur suyu drenaj çalışmaları, hem Çevreyolunda hem de Fahri Kayahan bulvarında ekiplerimiz tarafından sürdürülmektedir. Çalışmaların başladığı günden itibaren yaklaşık 2 km’lik drenaj hattı döşeme çalışması gerçekleştirilmiştir.
 
Çevreyolu ve Fahri Kayahan bulvarındaki çalışmalarımızda derinliğin fazla olması ve zeminin sert olması çalışmalarımızı zorlaştırıyor. Şu anda çalışmalarını sürdürdüğümüz bölgede daha önce yağmur suyu drenaj hattının bulunmaması en ufak bir yağışta bile taşkınların yaşanmasına neden oluyordu. Yapmış olduğumuz çalışmalar sonucunda bu sorun ortadan kalkmış olacak” dedi.
 
Başkan Çakır, “Yağmur suyu drenaj çalışmalarını başlatmış olduğumuz bu bölgemiz, Malatya’nın gelişen yeni bir alt merkezi. Hazırlamış olduğumuz proje ile Fahri Kayahan bulvarı, Karakavak, Özalper, Turgut Özal, Çilesiz ve Samanlı mahallelerimizin büyük bir kısmının yağmur suyu drenaj kanallarını tamamlamış olacağız. Alt yapı çalışmalarını tamamladıktan sonra üst yapı çalışmalarına başlayacağız. Üst yapı çalışmaları ile bu bölgemizdeki caddelerimiz prestij caddeleri haline gelecek” şeklinde konuştu.
 
Başkan Çakır, “Çalışmaların biran önce bitirilmesi için özverili bir şekilde çalışan bütün arkadaşlarımıza ve ekibimize teşekkür ediyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız