SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sorun 'Şimdilik' Aşıldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:06:57
Sorun 'Şimdilik' Aşıldı
A- A+ PAYLAŞ

Çevreyolu batı çıkışı güzergahın yapımını üstlenen firmanın ödenek yetersizliği olduğu iddiasıyla araç ve gereçlerini çekmesiyle duran çalışmalar Malatya Belediyesinin girişimleri ile şimdilik olumlu sonuçlandı. 

Çevreyolu batı girişi (İstasyon Kavşağı- Fahri Kayahan Bulvarı) yol yapım ve genişletme çalışmaları yapılan görüşmeler sonucu Perşembe günü itibarı ile tekrar başladı. Yüklenici firma, çalışma sahasından çektiği araç ve ekiplerini güzergaha yeniden konuşlandırdı. 

Karayolları yetkilileri çalışmaların durmadığını fakat TEDAŞ’ın çalışmalarını bitirmesini beklediklerini öne sürdüler. Yetkililer“ TEDAŞ’ın direklerini kaldırmalarını ve şebekelerini yer altına döşemesini bekliyoruz. Onlar işlerini bitirir bitirmez çalışmalarımız tekrardan başlayacak” sözleriyle çalışmaların durmasını TEDAŞ’a bağlarken Malatya Belediyesi yetkilileri ise “ Karayolları yetkilileri ile Elazığ ve Malatya’da yaptığımız görüşmeler sonucunda, güzergahtaki çalışmalar Perşembe günü itibarı ile başladı. Çalışmaların durması ise yüklenici firmanın ekonomik darboğaza girmesi ve bu darboğazı kendisine bir ortak alarak aştı. Şu an görünürde bir sorun kalmadı.” diyerek sorunun giderildiğini belirttiler.

Çevre yolu batı girişi yol genişletme ve yapım çalışmaları ile sorununu aşarken, aynı gerekçe ile yapım çalışmaları en düşük düzeyde devam eden Üniversite- H. Haliloğlu Çiftliği, Tavşantepe-Darende gibi güzergahların akibeti konusunda ise yetkililerden bir açıklama henüz gelmedi. Kamuoyu bu güzergahlarda çalışmaların hangi boyutta olduğunu merak ediyor.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız