SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sorun Varsa AKP'li 5 Milletvekilindedir"

0
Güncellendi - 2016-02-09 17:18:29
A- A+ PAYLAŞ

  • CHP Battalgazi ilçe başkanından AKP ilçe başkanına yanıt: "Ağbaba'ya haksızlık yapmıştır"..

AKP Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güder'in, katıldığı TV programında, CHP milletvekili Veli Ağbaba'ya yönelik, Malatya sorunlarıyla ilgilenmediği, AKP'li milletvekilleriyle biraraya gelmediği eleştirilerine CHP Battalgazi İlçe Başkanı Avukat Selahattin Sarıoğlu'ndan yanıt geldi.

"İktidar Partisi Battalgazi Başkanı Osman Güder’in önceki gün bir televizyon kanalımızda Milletvekilimiz ve Genel Başkan Yardımcımız Veli Ağbaba hakkında yaptığı değerlendirmeler hakkaniyetten uzaktır.

Bir başka deyişle, Başkan Güder Ağbaba’ya haksızlık yapmıştır.

Çünkü söylenenler doğru değildir.

Birisi hakkında bir şey söylerken araştırarak, düşünerek konuşmamız gerekmez mi?

Dinimiz de zaten böyle emreder. Çünkü bu tür konuşmalar da haksızlıktır, bir tür kul hakkı yemektir.

Osman Güder, diyor ki, ‘Ağbaba Malatya’nın sorunlarıyla ilgilenmiyor...’

Elimizi vicdanımıza koyalım, ‘Malatyamızın dertleriyle hangi milletvekilimiz daha çok ilgileniyor?’ diye hemşerilerimize soralım bakalım! inanıyorum ki, ezici bir çoğunlukla Ağbaba’nın adı zikredilecektir.

Biz bunu adımız gibi biliyoruz.

Bu bakımdan rahatlıkla söyleyebiliriz ki Sayın Battalgazi Başkanının değerlendirmeler boştur, boşluktadır.

Sayın Veli Ağbaba’nın dile getirdiği sorunlarla ilgili hemen aklımıza gelenler:Çürümeye terke edilen milli servet Vagon Onarım Fabrikası, gövdesi yapılmış, birkaç yıldır su tutmaya başlamış ama iletim kanalları unutulmuş barajlar (Kapıkaya, Boztepe), kayısıya alan bazlı destek istemi, kırk beş yıllık serüven denilecek Adıyaman-Malatya yolu, TOKİ’ye devredilip betonlaştırılacak ve yetmezmiş gibi 302 bin nüfuslu Battalgazi’yi Hastanesiz bırakacak Eski Devlet Hastanesi, her tarafı direk ve elektrik tellerine boğan ne olduğu belirsiz trambüs ve daha niceleri. Bunlar, Sayın Ağbaba tarafından çözüm önerileriyle birlikte Malatya sorunları olarak dile getirilmiştir. Ayrıca yöresel olarak da birçok ilçe, mahalle, köy, belde sorunu ta Meclis kürsüsüne taşınmıştır.

Sayın Ağbaba’ba ‘çözüm merkezinde’ olmadığından bu sorunları dile getirmekten, üstelemekten başka ne yapabilir ki?

Sayın Güder, ‘Ağbaba Malatya’yı bırakıp Türkiye’nin sorunlarıyla uğraşıyor.’ diyor.

Malatya’yı bırakıp bırakmadığı yukarıda belirttiklerimizden açıkça belli değil mi? Türkiye’nin sorunlarıyla uğraşma konusuna gelince; Bir defa, adı üstünde genel başkan yardımcısı. Bu durumuyla Türkiye’nin sorunlarıyla uğraşmayacak da Japonya’nın sorunlarıyla mı ilgilenecek? Elbette ki Türkiye’ninkiyle ilgilenecektir. Bu görev Partimiz tarafından Malatya’ya artı olarak Ağbaba’ya verilmiş bir görevdir. Ve bu görev her siyasiye kolayca nasip olmayacak bir görevdir.

Ayrıca, Milletvekilimiz Ağbaba, Malatya’nın dertlerine derman olmak bakımından herkesle ve elbette ki özellikle çözüm merkezindeki İktidar Partisi Malatya milletvekilleriyle işbirliği yapmaktan mutluluk duyacaktır.

Bu işbirliğinde bir sorun varsa ki var; bunda çözüm ‘ben merkezli’ düşünen, her adımını ona göre atan diğer beş milletvekilimizdedir.

Başta dediğimiz gibi, İktidarın Battalgazi Başkanın, değerlendirmeleri işte bu nedenlrle, haksızdır, halkta karşılık bulmamıştır, boşlukta kalmıştır."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Dr. Şerafettin Erdoğan (8 yıl önce)
    çocukluğumda, gençliğimde; Malatyada 3 büyük fabrika vardı. 60 lı yıllarda işçiler kafada kasket, elde pankart yürüyüş yapardı. Şimdi yerlerinde alışveriş merkezleri.
    0
    0
    Yanıtla
  • Süleyman Özerol (8 yıl önce)
    Aferin 5 kişiye! Çok çalışıyorlar!
    0
    0
    Yanıtla