SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sorun ve İstekleri Dinlediler

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:39:40
Sorun ve İstekleri Dinlediler
A- A+ PAYLAŞ
Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Konak Mahallesi'ne ziyarette bulundu. Partinin Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, İl Başkan Yardımcısı Hakan Kahtalı, belediye başkan yardımcısı Ertan Mumcu ve partililerin de katıldığı ziyarette, mahallenin sorun ve istekleri konusunda bilgiler alındı. 
 
Milletvekili Şahin yaptığı konuşmada, "Hakkaniyet ölçüleri içerisinde hizmet vermek zorundayız. AK Parti kurulduğu günden bugüne halkımızın sevgisini kazanmıştır ve o tarihten bugüne genel başkanımızın o dik duruşunu düzgün ilkeli tavırlarını halkımız benimsemiştir ve 3 Kasım 2002'den bugüne kesintisiz desteklemiştir. Bizden önce hiçbir siyasi parti bu kadar uzun süre iktidarda kalamamıştır, İktidar onlara nasip olmamıştır. 2002 ye geldiğimizde AK Partiyle birlikte çağ atlamıştır. Dönüp geriye baktığımızda hamdolsun kirli bir izimiz olmamıştır, yamukluğumuz olmamıştır." dedi. 
 
Konak'ın merkeze bağlanması ile hizmetteki sorunların düştüğünü söyleyen Şahin, belediyenin çalışmalarını takdir ettiğini büyük şehirle birlikte hizmetlerin artarak devam edeceğini ifade etti. 
 
AKP Merkez İlçe Başkanı Osman Güder ise yaptığı konuşmada, " Bizler AK Parti olarak 9 yılı bitirip 10.yılda yine iktidardayız. Sayın Başbakanımız Türkiye genelinde halkla beraber siyaset yapmayı kendisine şiar edinmiştir ve siyasetine halka beraber halkın istekleri ve direktifleri doğrultusunda devam etmiştir. Fırsat buldukça merkez ilçe teşkilatı olarak milletvekilleriyle birlikte mahallelere giderek vatandaşlarımızın sıkıntılarını yerinde tespit etmeye çalışacağız" dedi.
 
Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu ise" Başlangıçta Konaklılarımızın mahalle olmasını yadırgamasına rağmen ama ben inanıyorum ki ilerleyen süreçte Malatya Belediyesinin Konağa verdiği hizmetlerle yadırganan bu durum yerini hoşnutluğa bırakmıştır . Konakta inşallah bu sene meydan düzenleme çalışması gerçekleştireceğiz. İstimlak ve kamulaştırma yapılması gereken yerler var. Bu projeyi bu sene hayata geçiririz. Konakla ilgili konuşulacak en güzel şey belediyemizin "Horata Vadisi" projesi olacaktır. Eğer bu proje hayata geçerse buranın Malatya'daki algılanışı ve Malatyayla olan irtibatı ve Konaktaki hemşerilerimizin bölgede oluşacak dönüşümden dolayı her anlamda kazançlı çıkacakları Malatya'nın yüzünü değiştirecek bir proje olacaktır. Horata vadisi projesini Konakla bir bütün olarak ele alıyoruz. Değişik projeler hazır. Mülk sahipleriyle olan görüşmeler devam ediyor. Sorun çıkmazsa önümüzdeki 3- 5 yıl içerisinde doğunun en büyük en prestijli modern bir alt merkezi oluşacaktır.  İlköğretim çağındaki çocuklarımızın etüd ve eğitim ve dersane takviyesi alması anlamında ciddi bir talep vardı. Bu talepleri göz önünde bulundurarak belediye binası olarak kullanılan yeri okuma ve eğitim merkezi haline dönüştürmeyi amaçlıyoruz. Kültür müdürlüğü bünyesinde öğretmen arkadaşlarımızı istihdam ederek buradaki ilköğretim çağındaki çocuklarımıza takviye amaçlı okuma ve eğitim merkezi olarak sizlerin hizmetine sunacağız." ifadelerini kullandı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız