SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sorunlar Birlikle Çözülecek"

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:46:43
A- A+ PAYLAŞ
 
AKP Malatya Milletvekili Cemal Akın, "Bu birlik devam ettiği sürece sorunlar daha çabuk çözülecektir" dedi. 
 
AKP Malatya Milletvekili Cemal Akın, Akçadağ ilçe başkanlığını ziyaret ederek, ilçe başkanlığına seçilen Vahap Yücekaya ve yönetimine yeni görevinde başarılar diledi. 
 
Akın, beraberinde AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, İl Başkan Yardımcıları Murat Turgut ve İsmail Tercan ile birlikte Akçadağ ilçe teşkilatını ziyaretinde Akçadağ Belediye Başkanı İbrahim Koşar, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis üyeleriyle çok sayıda partili de hazır bulundu.
 
Burada bir konuşma yapan Akın şunları söyledi:
 
"Vahap beye görevinde başarılar diliyorum. Dayanışma içinde olursak bu yükü taşıyacağız. Geçtiğimiz hafta, Akçadağ belediye başkanları, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleriyle Akçadağ ilçe teşkilatımızdan oluşan bir heyet Ankara'ya geldi. Gördüğümüz bu birliktelik bizi duygulandırdı. Bu birlik devam ettiği sürece Akçadağ'ın sorunları daha çabuk çözülecektir. Vekilleri olarak Akçadağ'ın da diğer teşkilatların da emrindeyiz. Akçadağ'ın yeni teşkilatının önce Akçadağ'a, sonra ilimize, daha sonra da ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun." 
 
Konuşmasında birlik ve beraberliğin önemine değinen AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi de şunları söyledi: 
 
"Birlik ve beraberlik olursu hem teşkilatlarımızın itibarı artıyor hem de gittiğimiz yerlerde bizim itibarımız artıyor. Hizmet taleplerimizin karşılama adına tüm vekillerimiz sizin önünüze düşüp sorunları çözme gayretinde oluyor. Hem parti disiplini açısından hem Başbakanımızın elinizi güçlendirme noktasında, hem de kurumsal kimliğimiz kazanma adın bizlerin de artık burada hem ilçe merkezinde hem köylerde teşkilat çalışmalarımızı başlamamız gerekiyor. Teşkilatların başarısını dört nokta belirler. Bunların birincisi sandıkta alınan oy. İkincisi yapmış olduğu üye çalışmaları. Üçüncüsü halkla irtibatı. Dördüncüsü de tüm kurumlarıyla ahenk içinde çalışması. Bu dört konu üzerinde hassasiyetle durmalıyız." 
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AKP Akçadağ İlçe Başkanı Vahap Yücekaya da, "5 vekilimiz de sonuna kadar bizimle beraberdir. Akçadağ olarak tüm vekillerimizi bağrımıza basıyoruz" dedi. İlçe teşkilatının ardından partili heyet Akçadağ Kaymakamı Erhan Günay'ı da makamında ziyaret ettikten sonra ilçeden ayrıldı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız