SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sorunlar Devam Ediyor'

A- A+ PAYLAŞ

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Malatyaspor'da gözler hafta sonu deplasmanda oynayacağı Manisaspor maçına çevrildi.

Sarı-kırmızılı takımda as futbolculara izin verilirken, yeni transferler ile altyapıdan A Takım kadrosuna alınan genç futbolcular bir antrenman yaptı. Antrenmana Manisaspor'dan transfer edilen İlhan Var, lisans problemi olan Mehmet Albayrak, Gaskispor'dan transfer edilen Serkan ile denenmek üzere kadroya dahil edilen gurbetçi futbolcu Volkan'ın yanı sıra altyapıdan Hakan, Raif, Sedat, Uğur, Osman, Fethi, Ahmet ve Talat katıldı. Takımda Olcaytu ve Mustafa Sert'in sakatlığının bulunduğu, bu futbolcuların
durumlarının birkaç gün içerisinde netlik kazanacağı belirtildi.

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, sorunların devam ettiğini, ancak çözülmesini umduklarını söyledi. Dar bir kadroya sahip olduklarını ifade eden Hamzaoğlu, "Arka arkaya zorlu maçlar oynadık. Antrenmanlarda altyapıdan genç futbolcularımızı deniyoruz. Bu futbolculardan beğendiklerimizi A Takım kadrosuna alacağız. Yeni transferler İlhan Var ve Serkan da takıma katıldı.

Transfer sorunu çözülürse bu futbolcuları renklerimize bağlamayı hedefliyoruz. Mehmet Albayrak ile ilgili de lisans problemi halen çözülmedi. Bu konuyla ilgili çalışmalar sürüyor" dedi.

Transfer yapamadıkları takdirde antrenman kadrosunu 22'ye çıkarmak için altyapıdan oyuncu alabileceklerini ifade eden Hamzaoğlu, "Transfer hakkımız gerçekleşir diye umuyorum. Malatyaspor'un daha güçlü olması lazım. İyi transferler yaparak, kadromuza takviye yapmayı ve ligi daha iyi yerde bitirmek istiyoruz" diye konuştu.

Deplasmanda hafta sonu karşılaşacakları Manisaspor'un ligin güçlü ekiplerinden olduğunu belirten Hamzaoğlu, "Manisa'da bizi çok zor bir maç bekliyor. Güçlü bir rakiple karşılaşacağız. Kolay bir maç değil, ancak biz haftalardır zor maçlara alıştık. Ben umuyorum ki, arkadaşlarımız bu maçtan en az bir puanla dönmeyi başaracaklardır" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız