SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sorunlar Gideriliyor..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde SSK'lıların yaşadığı soruna Hasta Hakları Derneği de el attı.

Hasta Hakları Derneği Başkanı Hüsamettin Özdem, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde diş yaptıracak SSK'lılara merkezdeki bankaya para yatırma ve Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan (SGK) onay yazısı getirme sorunu kendilerine iletilince Hasta Hakları Derneği Yönetim Kurulu toplantısında konuyu ele aldıklarını kaydetti.

Özdem, "Yaptığımız görüşmeler neticesinde hastaların TOKİ'deki Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nden şehir merkezine gidip gelme sıkıntısını ortadan kaldırmak için SGK'dan bir görevlinin Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde görev yaparak onay yazısı vermesi ve bankadan bir görevlinin merkezde görev yapması yönünde karar alınıp, ilgili yerlere bildirildi. SGK görevlisi bugünlerde Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde hizmete başlayacak" dedi.

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yetkililerinin de SSK'lı hastaların sorununun giderilmesi için SGK'ya yazı gönderip bir görevli istediği bildirilirken, diş yapım şirketinin Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde bir eleman görevlendirerek makbuz karşılığı parayı alması ve akşamları toplu olarak bankaya yatırması önerisi de sunuldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız