SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sorunlar Görüşüldü

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:19:09
Sorunlar Görüşüldü
A- A+ PAYLAŞ

Doğanşehir'de yapılan toplantıda esnafın sorunları ele alındı. Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Rıfat Topal, esnafın zor şartlar altında mücadele ettiğini belirterek, Doğanşehir’de kiraların çok yüksek olduğu ve esnafın kira ve vergi yükü altında artık esnaflığı bırakacak duruma geldiğini bildirdi. Topal, odalarına kayıtlı bulunan yaklaşık 650 esnafın artmadığını gün geçtikçe eridiğini belirtti. Topal, işyerlerini kapatan esnafın arttığını belirterek şöyle konuştu: "Hükümetin aldığı kararlar üzerine işyeri bulunan emeklilerin kendilerine şimdiye kadar bir tebligat gelmeden ceza kesildiğini belirtiyor. Bu esnafımız zaten küçük işlerle uğraşıyor. Bu vesile ile esnaflığı bırakmak zoruna kalıyorlar. Yani esnaf teşkilatı kendi içine dönük bir mücadeleden geçiyor. Sorunların aşılması için birlik beraberlik içerisinde olmalıyız. Güçlü bir teşkilat olarak sesimizi duyurup sorunlarımızın çözümü konusunda adım atmak istiyoruz.” 

Topal, daha sonra toplantıya katılan esnafa saat hediye ederek, "Burada bulunmayan esnafımızın da işyerlerine giderek hediyemizi takdim edeceğiz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız