SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sorunlara Çok Duyarlılar'

A- A+ PAYLAŞ

Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası başkanı, eski başkanı ve yöneticiler, Belediye Başkanı Çakır'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarete ilişkin belediye basın bülteni şöyle:

"SMMMO Başkanı Bahattin Ülger, beraberindeki heyet ile birlikte Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a iade’i ziyarette bulundu.

14 Aralık Salı günü gerçekleşen ziyarete SMMMO eski başkanı Bahadır Altaş ile Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu da katıldı.

SMMMO Başkanı Bahattin Ülger göreve yeni seçilmelerinden dolayı ziyarette bulunduklarını belirterek, “Malatya Belediyemiz ile iş birliğimiz daima sürecektir. Malatya’ya fayda sağlayacak her çalışmanıza katkı sunup, destek vereceğiz. Sizlere görevinizde başarılar diliyorum” dedi.

SMMMO eski başkanı Bahadır Altaş ise Malatya’nın sorunlarının konuşulmasında, gündem oluşturmasında sivil toplum kuruluşlarının önemli roller oynadığını belirterek, “Malatya’mıza yapılacak her güzel hizmetin arkasında olacağız” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise amaçlarının sorunlarından arınmış, sosyal ve kültürel hizmetlere daha çok önem veren, modern bir Malatya meydana getirmek olduğunu söyledi.

Başkan Çakır, “Bu amaçla çıktığımız yolda gerekli adımların atılmasında sivil toplum kuruluşlarımıza büyük görevler düşüyor. Sivil Toplum Kuruluşlarımız Malatya ile ilgili sorunlara çok duyarlılar. Bu duyarlılık bizleri memnun ediyor. Sivil Toplum Kuruluşlarımızı yanımızda görmek ise bize şevk veriyor” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız