SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sorunlara Çözüm Amacıyla"

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:32:36
A- A+ PAYLAŞ

 
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Namık Şahin, Malatya'nın sorunlarına çözüm üretmek amacıyla çalışmalar yaptıklarını belirtti.
     
Şahin, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı makamında ziyaret etti. 
     
Dernek olarak Malatya'nın sorunlarıyla ilgili çalışmalar yaptıklarını kaydeden Şahin, kentin sorunlarının çözümü noktasında üzerlerine düşeni yapacaklarını dile getirdi. 
     
Belediye Başkanı Çakır da, MÜSİAD'ın kurulduğundan beri önemli hizmetler yaptığını belirterek, derneğin üreticinin ve iş adamının yanında olarak sorunlarına ortak olduğunu ifade etti. 
     
Malatya sanayisinin ve KOBİ'lerin bugünlere gelmesinde MÜSİAD'ın çok önemli katkı ve emekleri bulunduğunu dile getiren Çakır, yeni yönetim kuruluna başarılar diledi. 
 
TSO'YA..

Bu arada Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) yöneticileri, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi kongresinden sonra MÜSİAD yönetimine 'hayırlı olsun' ziyareti gerçekleştirildi.
  
MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Namık Şahin, "Sivil toplum kuruluşları olarak öncelikle halk ile devlet arasında bir köprü görevi görüyor. Bu konuda sadece düşüncelerden ziyade, projeleriyle ortada olması gerekiyor. TSO'da bu konuda öncülük ediyor" dedi. 
 
Ziyarette konuşan MTSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, sivil toplum kuruluşlarını ülkenin gelişmesi için çok önemli katkılar sunduğunu belirterek, TSO olarak sivil toplum kuruluşları arasındaki diyalogu kurmaya çalıştıklarını söyledi. Erkoç, "Malatya'yı daha ileriyi taşıyacaksak, sivil toplum kuruluşlarının daha iyi idrak edilmesi gerekiyor. Sivil toplum kuruluşları ülkenin gelişmesi için ciddi fedakarlıklar yapıyor" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız