SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sorunlara Vakıfız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:26:58
A- A+ PAYLAŞ

30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi'nden Malatya’nın Darende İlçesi Belediye Başkanlığı adayı olan Dr. Süleyman Eser, basın açıklaması yaptı.

Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Süleyman Şimşek ve teşkilatı ile vatandaşların da katıldığı toplantıda konuşan Süleyman Eser, “Bizler buraya hizmet etmeye geldik, biz burada doğduk ve büyüdük sorunları yaşadık ve sorunlara vakıfız. İlçemiz 45 köy ve 6 belde iken şimdi büyükşehir kapsamında sadece Darende Belediye Başkanlığı altında birleşti. Bizler de bu göreve talip olduk. Bizler insanımızla sürekli istişare halinde olarak bu problemlerimizi çözeceğiz. Darende’de yapılacak çok hizmet var biz bir yerden başlayacağız. Organize sanayimiz, küçük sanayimiz, otogarımız bunlar bu güne kadar hayata geçirilemedi bizler bunlar için çalışacağız. Burada konuşmalarım kesinlikle yanlış anlaşılmasın ben geçmiş dönem belediye başkanlarımız Abdullah Bey’e, Memduh Bey’e ve mevcut Belediye Başkanımız İsa Özkan Bey’e de hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Onlar da memleketimize güzel hizmetler verdiler. Fakat bugün Büyükşehir ile imkanlarımız daha genişledi. Benim prensibim öncelikle işsizimize iş bulmaktır. Esnafımıza müşteri, hastalarımıza doktor, öğrencilerimize okuldur. Öncelikle Organize Sanayimiz üzerinde yoğunlaşacağız. Hemşerilerimizi, işadamlarımızı davet edeceğiz, iş sahaları oluşturacağız. İnşallah fabrikalar kuracağız, bacaları tüttüreceğiz. Hastanemizi daha da büyüterek sağlık turizmini geliştireceğiz. Büyüklerimizin, hükümetimizin ve siz değerli hemşerilerimizin destekleri ile bunları başaracağız. Sizlerden 10 yıl gibi bir süre ayrı kaldık ve bunun üzüntüsünü yaşadık ama İnşallah tekrar bir araya geldik ve beraber başarıya ulaşacağız” ifadelerini kullandı.

Eser, bugünden itibaren çalışmalarına başlayacaklarını ve güzel bir seçim süreci geçirilmesini dilediğini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız