SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sorunları Azaltacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:19:54
A- A+ PAYLAŞ

Akçadağ Ziraat Odası’nın yeni hizmet binasının açılışı yapıldı. Malatya Ziraat Odaları Birliği adına söz alan Birlik Başkanı Yunus Kılınç, “Ziraat Odaları olarak üyelerimize daha iyi hizmet edebilmeye yönelik çalışmalarımız devam ediyor. Bugün burada Akçadağ Ziraat Odamızın yeni hizmet binasına hayırlı olsun dileklerimizi iletmek üzere toplandık. Sorunlar yok değil ama bu sorunları en aza indirgeyebilmek için Malatya Ziraat Odaları olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her zaman İl ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüklerimizle koordineli olarak çalışmaya özen gösteriyoruz. Malatya Ziraat Odaları Birliği adına İl Müdürümüz ve çalışanlarına bizlere olan desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Malatya Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ali Selvi ise, “Ziraat odalarımızın üyeleri olan üreticilerimize daha iyi hizmet verebilmeleri için nezih ortamlar hazırlaması bizleri memnun etmektedir. Tüm ziraat odalarımıza hedefleri doğrultusunda elimizden geldiğince yardımcı olmak bizi mutlu eder. Zaten koordineli olarak çalışmalarımızı yürütmekteyiz. Yeni hizmet yerinde üyelerine hizmet verecek olan Akçadağ Ziraat Odası Başkanımızın başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

Daha sonra, kayısı hasat sezonunun yaklaşması ile birlikte en büyük sorunlardan biri olan işçi temini ve verilecek ücretler konusunda istişarelerde bulunuldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız