SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sorunları Biliyorum'

A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Belediye Başkan Adayı Ömer Şarapnal, Yıldıztepe Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Şarapnal'in Yıldıztepe Mahallesi ziyaretine CHP Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, CHP İl Başkanı Celal Berktaş ve partililer de eşlik etti. Burada bir konuşma yapan CHP Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, Yıldıztepe mahallesi sakinlerinden içinde bulundukları yaşam koşulları dolayısıyla özür dileyerek, "Çocuklarımız bizlerin geleceği. Ben çocuklarımızın oyun alanı olmadan bu çamurlu sokaklarda oynamalarından dolayı kendilerinden özür diliyorum. Özür diliyorum çocuklar. Malatya'nın göbeğinde olan bu alanda çamurlu sokaklar ve bakımsız bir alan. Bu mahalle kaç metre, makineyle üç günlük iştir. Seçimler bitsin ben bu işin kaynakçısı olacağım. Seçimden sonra inşallah Ömer Başkanımın kolundan tutarım ve beraber buraya geliriz. Herkes bu ülkenin vatandaşıdır. Ben bu durumdan dolayı herkesten özür diliyorum" dedi.

CHP Malatya Belediye Başkan Adayı Ömer Şarapnal ise, kimseye bir diyet borcu olmadığını sadece Malatya halkına hizmet borcu olduğunu söyledi. Şarapnal, "Benim Yıldıztepe'deki kirvelerime hizmet borcum var. Ben bu bölgeleri biliyorum. 20 metre önümüzde çevreyolu geçiyor. Çevreyolunun altında yaşayan insanlarımız yıllardır ikinci sınıf insanmış gibi bu şekilde bırakılmış. Ben bu bölgelerde imar sorunun olduğunu biliyorum. Çevreyolu altının sorunu imar, ben de bu sorunu çözecek olan mimarım. Gelin 29 Mart'ta sandıkta hizmetle alakası olmayan insanları sandığa gömelim. 1 Nisan şakasını Demokrasi adına ortaya çıkaralım" diye konuştu.

BAYKAL HAZIRLIĞI..
Bu arada CHP Malatya örgütü, genel başkan Deniz Baykal'ın da katılacağı Cumartesi günkü mitingle ilgili hazırlıkları sürdürüyor.

İl Başkanı Celal Berktaş, 7 Mart Cumartesi günü saat 14.00'de yapılacak mitingin görkemli geçmesi için çaba gösterildiğini belirtti ve Baykal'ın Malatya programında bir değişiklik olmadığını söyledi.

Baykal'ın Malatya programı şöyle:

* 7 MART CUMARTESİ
12.30 Ankara'dan Özel Uçakla Malatya'ya Hareket
13.30 Malatya'ya Varış
14.00 Yeni Camii (Hükümet) Meydanında Mitingin Başlaması
15.00 Mitingin Sona Ermesi
15.30 Özel Uçakla Ankara'ya Hareket.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız