SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sorunları Birlikte Çözeceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:46:09
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne vekaleten atanan Ali Tatlı göreve başladı. 

Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut’un Ankara’ya atanmasıyla boşalan Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne yaklaşık 3 ay İl Milli Eğitim Müdür yardımcısı Mahmut Berk vekaleten bakmıştı.

Muş İl Milli Eğitim Müdürü olarak görev yaparken, Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne vekaleten atanan Ali Tatlı’ya ‘hayırlı olsun’ ziyaretlerinin başladığı belirtildi.

Ali Tatlı’nın öz geçmişi şöyle: 

Bingöl Karlıova İlçesi Derinçay Köyü'nde dünyaya geldi. İlkokulu aynı köyde bitirdi. Ortaokulu Bingöl Lisesi'nin Ortaokul Bölümünde bitirdikten sonra lise öğrenimi Bitlis Anadolu Öğretmen Lisesinde tamamladı. 1990-1994 yılları arasında Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi´nde lisans öğrenimi aldıktan sonra, görev hayatına Bingöl Karlıova Kalencik İlköğretim Okulu´nda başladı. Bingöl Merkez´de 1997 yılından 2009 yılına kadar öğretmenlik ve okul yöneticiliği yaptı. 2009 - 2012 yılları arasında Diyarbakır´ın Çüngüş İlçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak, 27 Ocak 2012-16 Haziran 2014 tarihleri arasında Muş İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde İl Milli Eğitim Müdürü olarak görev yaptı. Ali Tatlı evli ve 3 çocuk babasıdır.

EĞİTİM- BİR SEN'DEN ZİYARET..

Bu arada Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Malatya Şube Başkanı Kerem Yıldırım, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı'ya 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. 

 Ziyarette konuşan Eğitim-Bir-Sen Malatya Şube Başkanı Kerem Yıldırım, göreve yeni başlayan İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı'ya görevinde başarılar diledi.

 Eğitim-Bir-Sen olarak Malatya'da yerel anlamda eğitimin sorunlarını iyi bildiklerini ifade eden Yıldırım, "Sorunların çözümünde her zaman sizlerle birlikte olacağız. Mesele, yeni ve güzel şeyler üretmek. Sizin gibi genç ve dinamik bir müdürümüzün göreve başlaması Malatya için büyük bir imkandır. Değerler eğitimine bağlı olarak, inşallah yeni neslimize hem genel hem de manevi değerlerimizi vermenin gayreti içerisinde olan milli eğitimimize her zaman desteğimizi devam ettireceğiz" dedi.

 Yıldırım, milli eğitimin camiasının büyük bir camia olduğunu ifade ederek, "Camia büyüdükçe, yeni sorunlar ortaya çıkıyor. Hep birlikte elimizi taşın altına koyarak, bizler sivil toplum kuruluşu, sizlerde bu işin başında bulunanlar olarak yeni çözümler üreteceğiz" şeklinde konuştu.

İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı ise, milli eğitimin örgütlenen bir Bakanlık halini aldığını kaydederek, milli eğitim iş ve işlemlerini yürütürken elbette ki öğrencilerimize verdiğimiz hizmeti ancak öğretmenler eliyle yapıyoruz. Sizlerde öğretmenlerimizin temsilcileri olarak buradasınız. Elbette ki bizler öğretmenlerimizin yereldeki sorun ve sıkıntılarını gidermek için hep birlikte çalışacağız. Hepimizin asıl amacı, sınıftaki faaliyetin amacına uygun olarak yapılmasıdır. Bunu öğretmen eliyle yapıyoruz. Hepimiz öğrencilerimizin hizmetinde olacağız. Öğrencilerimizin sadece akademik bilgilerini değil, aynı zamanda toplumun kadim kültürümüzün değerlerini de yaşatan, onları kendilerinde davranış haline getiren sergileyen nesillerde yetiştirmeliyiz. Bu kapsamda sivil topluma çok fazla ihtiyacımız var" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız