SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sorunları Bizim Sorunumuz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:25:13
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Gerek küçük sanayi alanlarımız, gerekse organize sanayileri Yeşilyurt Belediyesi sınırları içerisindedir. Sanayicilerimizin sorunu, bizim sorunumuz, sıkıntıları bizim sıkıntımızdır. Hukuk ve şartlar çerçevesinde her türlü yardımı yapmak da bizim görevimizdir” dedi.

2. Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ı makamında ziyaret etti. 

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ziyaret esnasında yapmış olduğu konuşmada “2. Organize Sanayi ve İş Adamları Derneği Başkanımız ve Yönetim Kurulu üyelerimize bu nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Gerek küçük sanayi gerekse organize sanayinin Yeşilyurt bölgesinde bulunduğunu belirten Polat, sizlerin sorununuz bizim sorunumuz sıkıntınız bizim sıkıntımızdır. Yeşilyurt belediyesi sınırları içerisinde hangi iş adamı kardeşimiz bir yatırım yapacaksa hukuk ve şartlar çerçevesinde her türlü yardımı yapmak da bizim görevimizdir” dedi.

Ziyarette konuşan 2. OSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Günay ise, “Organize Sanayi Bölgemiz her geçen gün büyüyor, bizler ne kadar fazla istihdam oluşturursak umuyorum ki sorunlarımız da bir o kadar azalacaktır. Yeşilyurt Belediyemiz artık büyük bir metropol ilçedir. İmkânlar ve çalışmalarda aynı oranda büyümektedir, genç, dinamik ve gayretli bir başkanımız var, sayın başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum ” dedi.

CEZAEVİ SAVCISININ ZİYARETİ..

Bu arada Malatya E tipi cezaevi Savcısı Nizamettin Çalışkan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretle ilgili yapılan açıklamada “Denetimli Serbestlik” yasasından yararlanan mahkûmların Yeşilyurt Belediyesinde istihdam edilmesi hakkında protokol imzalandığı belirtildi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Ziyarette duyduğu memnuniyeti belirterek, kurumum ve şahsım adına teşekkür ediyorum” dedi. Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, Yeşilyurt Belediyesinin yapmış olduğu ve devam eden projeler hakkında bilgiler verdi.

Savcı Çalışkan, Yeşilyurt Belediyesinin yapmış olduğu hizmetleri, çalışmaları takdirle karşıladığını belirterek, başarılarının devamını diledi. Başkan Polat’a misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız