SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sorunları Çözeceğiz'

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:09:20
'Sorunları Çözeceğiz'
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya merkez ilçe Battalgazi Kadın Kolları tarafından düzenlenen ve Battalgazi Belediyesi'nin de destekleri ile iftar yemeği düzenlendi. 

Şehit Fevzi Mahallesi'nde gerçekleştirilen iftar yemeğine yaklaşık 2 bin kişi katıldı. İftar yemeğine, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kale Belediye Başkanı Cemal Akdemir, AK Parti İl Başkanı Av. Bülent Tüfenkci, AK Parti Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, AK Parti Battalgazi Kadın Kolları yönetimi, Battalgazi Belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Burada konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, "Bizler teşkilatımızla her akşam bir yerde teravih namazını kılıp oradan da o mahallenin sorunlarını dinleyerek, o mahallede yaşayan vatandaşlarımızın çözüm önerilerini alarak, o sorunları çözmek için ekibimizle çalışmaya devam ediyoruz" diyerek, hizmet için gece gündüz demeden çalışacaklarını söyledi.

Cumhurbaşkanlığı seçim sürecine de değinen Başkan Gürkan, "Malatyalı hemşerilerimiz 2002 yılında başlayan bu seçim maratonunda geçtiğimiz 3 genel seçim, 3 yerel seçim ve iki referandumda kendi üzerine düşen görevi en güzel şekilde yerine getirdi. Ben inanıyorum ki 10 Ağustos'ta da Malatyalı kendisine yaraşanı ve yakışanı yapacaktır" diye konuştu.

AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi de konuşmasında, İslam coğrafyasında yaşananlara dikkat çekerek, "Biliyorsunuz Gazze'de, Irak'ta ve Suriye'de bombalar altında iftarlarını açanlar var. Bugün iftarlarını yapıp sahura kalkıp kalkamayacakları endişesi olanlar var. Onun için huzur ve güvenimizin kıymetini bilelim, birlik beraberliğimizin kıymetini bilelim" dedi. Cumhurbaşkanlığı seçiminin 10 Ağustos'ta yapılacağını hatırlatan Tüfenkci, "10 Ağustosta bir Cumhurbaşkanlığı seçimi var. Bu birlik ve beraberliğimizi temsil edecek, bu birlik ve beraberliğimizi zirveye taşıyacak, Türkiye'nin bütünlüğünü, İslam coğrafyasının umudu olan sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı da inşallah 10 Ağustosta hep beraber sizlerin desteği ile biz Cumhurbaşkanı olarak başımızda görmek istiyoruz. Sizlerin seçtiği Cumhurbaşkanın yapacağı görevleri de elbette ki önceki Türkiye'nin görevlerinden çok farklı olacak. Aşımızı ve işimizi büyütecek bir Cumhurbaşkanı, yetimlerin hakkını koruyan bir Cumhurbaşkanı, ezilmişlerden yana tavır alan bir Cumhurbaşkanını 10 Ağustosta inşallah hep beraber seçeceğiz" diye konuştu.

Sandıklara sahip çıkılmasını isteyen Tüfenkci, "Sizlerden ricam 10 Ağustos'ta sandıklara gitmeniz ve sandıklara sahip çıkmanızdır. Birileri birileri ile ittifaklar kurabilirler, ama bizler milletle ittifak kurduk. Sizlerle yürümeye devam edeceğiz. Bu partinin rotasını sizler çizdiniz, sizlerin çizdiği rotada da bizler ilerleyeceğiz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız