SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sorunları Çözmek İçin Çaba Göstereceğiz"

0
Güncellendi - 2016-11-30 05:58:02
A- A+ PAYLAŞ

Akçadağ'dan bir grup Vali Mustafa Toprak’ı makamında ziyaret ederek ilçede yaşamış oldukları meralar ve sulama sistemleri ile ilgili olarak sorun ve taleplerini dile getirdiler.

Akçadağ eski Belediye Başkanı Bayram Karaaslan ve mahalle muhtarları Vali Toprak’ı makamında ziyaret ederek ilçelerinde ve mahallerinde yaşamış oldukları ve bazılarında mahkeme süreci devam eden meralarda yaşanan sorunları dile getirerek çözümü konusunda yardım talebinde bulundular.

Akçadağ ilçesi Doğu Mahallesi Muhacirobası'nda bulunan merada bazı vatandaşların tapusunu aldıkları mera statüsündeki arazi üzerine mesken inşa ederek ikamet ettiklerini ancak mesken tapusu alamadıklarını ifade ettiler.

Vali Toprak, mahkeme süreci devam eden bazı meralar ile ilgili olarak konunun takipçisi olduğunu belirterek, ilgililerden de mesken inşa edilen meralarda incelemelerde bulunulmasını ve konunun araştırılarak kendisine bilgi verilmesini isteyeceğini belirtti.

Vali Toprak’a iletilen bir ayrı sorun olan kapalı sulama sistemi talebi ile ilgili olarak da muhtarların şu an için açık sulama sistemi olan kanallarda kayıp-kaçak oranının fazla olduğunu, bunun önüne geçilebilmesi içinde kapalı sulama sistemine geçilmesinin faydalı olacağını ifade ederek bu konudaki taleplerini dile getirdiler.

Vali Toprak, konu ile ilgili olarak Devlet Su İşleri 9. Bölge Müdürü ile görüşerek vatandaşların bu konudaki taleplerini kendisine iletti ve konu hakkında bir çalışma yapılmasını ve çözümü konusunda neler yapılması gerektiği hakkında bilgi verilmesini istedi.

Vali Toprak, “Bizler sizlerin sorun ve sıkıntılarını çözmek için bu makamlardayız. Kapılarımız tüm vatandaşlarımıza her zaman açıktır ve herkes çekinmeden gelerek istek ve sıkıntılarını bizlere elbette iletecekler. Bizler de onların sorunlarına çözüm bulmak ve taleplerini yerine getirmek için çaba göstereceğiz.’’ dedi.

Bülten

vali1

vali2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız