SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sorunları Çözmeye Devam.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:33:05
A- A+ PAYLAŞ
Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, teravih namazları sonrası gerçekleştirdiği mahalle ziyaretleri kapsamında Melekbaba Mahallesi'ndeki vatandaşlarla görüştü. 
 
Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Atay, İl Genel Meclis Başkanı Naci Şavata, Merkez İlçe Başkanı Osman Güder ve partili yöneticilerle birlikte Melekbaba Mahallesi’ne giden Şahin, "Bizler milletvekili olarak milletin sesi olmak zorundayız. Milletten aldığımız talepleri ilgili mercilere taşımakla mükellefiz. Vekil seçildiğimiz günden bugüne mahallelerimize, muhtarlarımıza ziyaretleri sürdürmeye devam ediyoruz" dedi. 
 
"Çevre yolunun altındaki mahallelerde yumak haline gelmiş sorunları bir bir çözmeye devam ediyoruz" diyen Şahin, şu ifadeleri kaydetti:
 
"Belediyemiz bu konuda ciddi adımlar atmış. Yeterli mi, tabii ki değil. Gönül ister ki bütün caddelerimiz, sokaklarımız şehir merkezi gibi olsun. Şu an için bunların hepsinin bir anda gerçekleşeceğini söylersek geçmişteki siyasetçilerin vaatleri gibi vaatlerde bulunmuş oluruz. Elimizden geldiğince bunları çözmenin gayreti içerisindeyiz.".

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız