SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sorunları Dinledi.. Bilgiler Aldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:52:06
Sorunları Dinledi.. Bilgiler Aldı
A- A+ PAYLAŞ

 
Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Yeşilyurt ilçesine bağlı Üçgöze, Aşağıköy, Ortaköy, Öncü köyü ve Salkonak mezrasını ziyaret ederek, sorun ve sıkıntılar hakkında bilgi aldı. 
 
TBMM’nin tatile girmesinden sonra Malatya’da ilçe ve köyleri ziyaret eden Milletvekili Şahin, vatandaşların sıkıntılarını dinleyip şikayetlerini tek tek not alıyor. Yeşilyurt ilçesine bağlı köyleri de ziyaret eden Şahin, ”Başbakanımızın direktifleri doğrultusunda köylerimizdeki sorunları yerinde tespit etmek için bu gibi ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Bu tür ziyaretler köylerin eksiklerini görmek ve sorunları bire bir onlardan dinlemek açısından olumlu sonuçlar vermekte. Bizler bu vesile ile köylümüzün kafasındaki seçimden önce geliyorsunuz bir daha da köylere uğramıyorsunuz imajını bitirdik" dedi.
 
Adalet ve Kalkınma Partisi döneminde yapılan hizmetleri anlatan Şahin, “Eğer bugün gitmiş olduğumuz köylerde insanlarımız şu ana kadar yapmış olduğunuz güzel şeyler var. Ancak bunların hiçbirisini yapmamış olsanız bile bizim yine gönlümüz sizlerle beraber diyorlarsa bu bizim için büyük bir kazanımdır. Gönül ister ki burada bütün arkadaşlarımızın bütün insanlarımızın yaşamış olduğu bu bölgelerde sorunlar tamamen bitirilsin” diye konuştu.
 
Ülkemizde birlik ve beraberlik içerisinde, kardeşlik içerisinde güzel şeyler yapıldığını söyleyen Milletvekili Şahin, şunları kaydetti:
 
“Bugüne kadar eğer bu dağ köylerimizde insanlarımızın tamamı Kürt olmasına rağmen Kürtçülük yapmamışlarsa bu bizim için en büyük zenginliktir, en güzel tarafımızdır. Bir tarafımız yönümüzü güneye doğru çevirmişiz. Diğer taraf kuzeye. Kıblemiz bizim Kabe. Onların kıblesi Rusya, Çin. Marksist devletlere taraf bir yön tayin etmişler. Buna rağmen bizim bu bölgemizin insanları hiçbir zaman için onlara sıcak bakmamıştır. Doğudaki insanlarımız da onları hiçbir zaman için kabullenmiyorlar. Onların bütün amaçları o bölgede kendilerine göre bir devlet yapısı içerisinde bir şeyler elde etmek. Oradaki Kürt halkının güçlü, inançlı birtakım bağları var. Bizimle aynı düşüncede olan insanlarımız. Fakat BDP hiçbir zaman için Kürt halkının temsilcisi olmadı, olamazlar da. Kürt halkı da onları kabul etmiyor. Onların silah baskısıyla terör estirmelerine rağmen yereldeki desteği hiçbir zaman için tam alabilmiş değiller.”
 
Şahin’e ziyaret esnasında İl Başkanı Bülent Tüfenkci, İl Başkan Yardımcısı Hakan Kahtalı, Yeşilyurt İlçe Başkanı Fikret Çolak, İl Genel Meclis üyesi Mehmet Şireci, Yakınca Belediye Başkanı Veysel Katırcı, Bostanbaşı Belediye Başkanı Hasan Aydoğan, Yeşilyurt İlçe Teşkilatı üyeleri ve çok sayıda partili eşlik etti.
 
Vali Şahin'i Ziyaret
 

Milletvekili Mustafa Şahin, Malatya Valisi Vasip Şahin’i makamında ziyaret etti. 
 
 Milletvekili Mustafa Şahin, Düzce Valisi iken Malatya’ya atanan Vasip Şahin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, yeni görevinde başarılar diledi. Vali Şahin, Milletvekili Mustafa Şahin’e gerçekleştirdiği ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Malatya’nın daha güzel yerlere gelmesi için görevlerini en iyi şekilde yapmaya gayret edeceklerini ifade etti. Ziyarette Malatya eski Milletvekili İhsan Koca ve bazı partililer de yer aldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız