SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sorunları Dinledik"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:35:54
A- A+ PAYLAŞ

Türk Diyanet Vakıf Sen Genel Başkanı Nuri Ünal, “Maaş zamlarının yeteriz olduğu iletildi. Özlük haklarının sağlanması istendi. Bu gibi sorunlarımızın çözülmesini bekliyoruz” dedi. 

Türkiye Kamu Sen’e bağlı Türk Diyanet Vakıf Sen Genel Başkanı Nuri Ünal, sendikanın Malatya Şubesi'nde Türk Diyanet Vakıf Sen Malatya Şube Başkanı Ömer Apo ve üyeler ile birlikte basın açıklaması yaptı. Ünal, “Bugün Türk Diyanet Vakıf Sen olarak Malatya ilimizde Diyanet Sen, müftülük ve Vakıflar Bölge Müdürlüğü'ne ziyarette bulunduk, toplantılar düzenledik. Sorunlar için görüştük. Dert ve sıkıntıları dinledik. Genel olarak arkadaşlarımızın ve kamu çalışanlarının sıkıntıları var. Bizden taleplerinin yanı sıra maaş zamlarının yeteriz olduğu iletildi. Özlük haklarının sağlanması istendi. Bildiğiniz gibi doğalgaz zammı, benzine yapılan zamlar üyelerimizi mağdur etti. Biz buradan hükümete sorunlarımızı iletmek için buradayız” dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız