SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sorunları Gidermekle Mükellefiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:50:13
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Cemal Akın, “İletilen sorunları imkanlar ölçüsünde gidermekle mükellefiz” dedi.

Karayolları Malatya Şube Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen toplantıya; Malatya Milletvekili Cemal Akın, Karayolları Elazığ 8. Bölge Müdürü Hüsamettin Özendi, Malatya Şube Müdürü Yaşar Merde, Arguvan ilçesinden gelen muhtar ve partililer katıldı. Toplantıda, Arguvan ilçesindeki yol sorununu ele alındı.

Toplantıda konuşan Malatya Milletvekili Cemal Akın, Arguvan ilçesindeki yol sorunu için bir araya geldiklerini ifade ederek, “Arguvan ilçe girişinde heyelan nedeniyle yol sorunu bize iletildi. Biz de karayolları yetkililerini ilimize davet ettik ve sorununun çözümü için istişarelerde bulunacağız. İletilen sorunları imkanlar ölçüsünde gidermekle mükellefiz” dedi.

Talep edilen hizmetlerdin takipçisi olduklarını söyleyen Cemal Akın, birçok alanda atılım yapan Adalet ve Kalkınma Partisi iktidarlarının yol konusunda da büyük mesafeler kat ettiğini vurguladı.

Karayolları Elazığ 8. Bölge Müdürü Hüsamettin Özendi ise, “Arguvan ilçemizin girişinde geçtiğimiz yıllarda meydana gelen heyelan nedeniyle yol güzergahı konusunda çalışmalarımız oldu. Yeni bir yol güzergahı belirledik. Bu konuyu istişare için buradayız” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız