SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sorunları Gürkan'a İlettiler

0
Güncellendi - 2016-06-13 19:48:42
Sorunları Gürkan'a İlettiler
A- A+ PAYLAŞ

CHP Battalgazi İlçe Başkanı Selahattin Sarıoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı makamında ziyaret etti.

CHP Battalgazi İlçe Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Sarıoğlu, ziyarette, daha önce kamuoyuyla paylaştığı ve ilgili makamlara dilekçeler yazarak bildirdiği konu ve sorunları Gürkan'a anlattı.

Gürkan, ziyaretten memnuniyet duyduğunu, muhalefetin eleştiri ve önerilerini hep dikkate aldıklarını belirterek, gündeme getirilen sorunların çözümü noktasında belediye olarak görev alanlarına giren konularda ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.

Kapıkaya Turgut Özal Barajı çevresinin park olması önerisini önemsediğini kaydeden Gürkan, bu konuda görevlilere talimat vereceğini, ayrıca eski Devlet Hastanesi yerine yeni bir hastane yapılması için TOKİ'den yer devri yapıldığını, esas olarak kendilerinin eski hastanenin yerinin tamamını istediklerini belirtti.

Sarıoğlu ise Venk Mahallesi'ne toplu taşıma araçlarının gitmemesi nedeniyle halkın ulaşım sorunu yaşadığını belirterek, kent merkezine 25 kilometre yakınlıktaki Kapıkaya Turgut Özal Barajı çevresinin, yapılanma başlamadan mesire yeri olarak değerlendirilebilmesi önerisinde bulundu.

Sarıoğlu, Nemrut Milli Parkı yolundaki Selçuklu kervansaraylarının gün yüzüne çıkarılması ve Malatya Nemrut yolunun çekici hale getirilmesi hakkında da Gürkan'a bilgi verdi.

AA

Pano0e1

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • mehmet (7 yıl önce)
    Sayın Selahaddin SARIOĞLU 'nu kutluyorum proje öneren ,şehrin ihtiyaçlarını bilen yapıcı muhalefet yapan bir siyasetçi özlediğimiz insanlardan biri;
    0
    0
    Yanıtla