SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sorunları İlettik"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:34:17
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Gündüzbey Mahallesi’nin alt yapı sorunları iletildi. 

Gündüzbey Mahalle Muhtarı Mehmet Balta, Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir’i makamında ziyaret etti.

MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, “Gündüzbey Mahalle muhtarımız ve heyetinin ziyareti beni gerçekten memnun etti. İlk ağızdan su ve kanalizasyon ile ilgili sıkıntılarını ilettiler. Gündüzbey’in 1. Bölgeden çıkıp 3. Bölgeye dahil olmasını istediler. MASKİ olarak bizlerde yasal zemine bakarak soruna çözüm bulmaya çalışacağız” diye konuştu.

Gündüzbey Mahalle Muhtarı Mehmet Balta ise, “Mahalle muhtarı olarak vatandaşlarımızın sorunları çözmek için uğraşıyoruz. Karşılıklı görüş ve düşüncelerimizi paylaşarak sorunlara çözüm üreteceğiz. Sonuçta her şey halkımızın huzuru ve refahı için” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız