SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sorunları Paylaşacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:05:41
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Malatya ziyareti öncesinde CHP milletvekilleri, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek programa davet ediyor. 

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 27 Aralık Perşembe günü Malatya'ya yapacağı ziyaret öncesinde CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba; CHP İstanbul Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam ve CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç ile birlikte esnaf kuruluşlarını ziyaret etti.

Esnaf kuruluşlarının ziyareti esnasında MESOB Başkanı Şevket Keskin ziyaret için teşekkür ederek, Türk esnaf ve sanatkarına yakışır bir şekilde ana muhalefet partisinin genel başkanını karşılayıp, sorun ve talepleri paylaşacaklarını söyledi.

ESKKK Başkanı Ali Evren ise, özellikle kredilerde eşlerin imza verme şartı nedeniyle önemli sıkıntılar yaşandığını belirtirken, çek kanunu ile ilgili de yeniden düzenleme yapılması gerektiğini aktardı.

CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam, borçlar kanununda düzenleme yapılması için hükümet ile ortak çalışma yapacaklarını kaydederken, çek kanununda da düzenleme yapılması konusunda çalışma yürüteceklerini söyledi.

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ise, Kılıçdaroğlu'nun Malatya ziyaretine TSO ve MESOB’a yapacağı ziyaretlerin ardından organize sanayi bölgesindeki programa katılacağını, akşam da iş adamları ile yemekte bir araya geleceğini ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız