SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sorunları ve Çözümü Biliyorum'

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:21:59
'Sorunları ve Çözümü Biliyorum'
A- A+ PAYLAŞ

İstanbul Bağcılar Belediyesi’nde Teknik Konularla İlgili Başkan Danışmanı ve Malatya Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Abuzer Kabakaş, AKP Yeşilyurt Belediye Başkanlığı aday adayı oldu.

AKP  il binasında düzenlenen toplantıda başvuru dosyasını Yeşilyurt İlçe Başkanı Bayram Taşkın’a sunan Abuzer Kabakaş, “Ait olmaktan büyük keyif aldığım, doğasını sevdiğim, havasını kokladığım, suyundan içtiğim ve okuyup hayatımı şekillendirdiğim, dostluğu gördüğüm Malatya’mızın Yeşilyurt ilçesine ve sakinlerine hizmet etmek amacıyla önümüzdeki yerel seçimlerde, AK Parti’den Yeşilyurt Belediye Başkanlığına aday adaylığımı açıklamaktan gurur duyuyorum. Biliyorsunuz 2009-2012 yılları arasında Malatya Belediyesi’nde 3 yıl süre ile Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yaptım. Daha öncesinde, yani 1999- 2008 yılları arasında ise, İstanbul Zeytinburnu Belediyesi’nde Fen İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü görevlerini yürüttüm. Malatya tecrübemden sonra tekrar İstanbul‘a döndüğümde İstanbul’un en büyük ilçesi Bağcılar Belediyesi’nde Teknik Konularla İlgili Başkan Danışmanlığı görevine başladım. 2 yıl sürdürdüğüm bu görevde, Bağcılar Belediyesi’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile koordinasyonunu sağladım. İşte edindiğim bu tecrübelerimle, ilçemiz Yeşilyurt’a katkılar sunacağıma inanıyorum. Çünkü artık yeşil Malatya’mız da büyükşehir belediyesi oldu” dedi.

Kabakaş, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

“Ben inanıyorum ki 767 bin nüfusuyla Malatya’mız Türkiye’nin parlayan yıldızı olacaktır. 750 bin nüfuslu Bağcılar’da görev yaptığım için, Büyükşehirin ve ilçe belediyelerinin yaşayabilecekleri sorunları ve bunların çözümlerini biliyorum. Yeni dönemde ilçe belediyeleri ile Büyükşehir Belediyesi arasındaki çalışma yöntemlerini, kanun ve yönetmenlikleri iyi biliyorum. 276 bin nüfusu olan Yeşilyurt ilçemizin sorunlarını ve bunların çözülebilmesi için yapılması gerekenleri iyi bildiğime inanıyorum. İnşallah göreve geldiğimizde tüm mahallelerde yaşanan sıkıntıları tek tek çözeceğiz. Yeşilyurt’un mücavir alanları olan Haçova Yazısı ve şoför okulunun bulunduğu askeri alan, ilçemizin planlı bir şekilde gelişebilmesi için uygun alanlardır. Bu alanlar ilçemizin çeşitli sebeplerle kentsel dönüşüme ihtiyaç duyulan bölgelerinde daha az masraflı kentsel dönüşüm yapılması için de kullanılabilecektir. İlçemizin gelişimi ya da kentsel dönüşümde temel esasımız, yöresel mimariye uygun ve komşuluk ilişkilerinin yeniden canlandığı bir ortam oluşturmaktır. Kentsel dönüşümü iki kategoride yaparak düşük gelirli hemşerimizin daha kolay şartlarda ev sahibi olmasını da sağlayacağız.

Eğitim, sağlık ve sosyal konularda hazırlayacağımız projelerle ilçemize değer katacağız. Partimizin ve hükümetimizin de desteğiyle eğitimde, şehircilik, turizm ve ticarette marka ilçe haline gelmiş; genciyle, yaşlısıyla, engellisiyle herkesin mutlu olduğu Yeni Yeşilyurt’u inşa edeceğiz. Görevim süresince yapmış olduğum muhtarlarımız, Esnafımızı, sivil toplum Örgütlerimizi, spor kulüplerimizi işadamlarımızı ziyaret ederek; ilçemizin nasıl huzur içinde yaşanabilecek bir kent haline gelebileceği konusunda fikir ve görüşlerini alacağım. Tüm bu hedefler için, parti ve siyasi kimlik farkı gözetmeden; her kurum ve kişiyle Yeşilyurt için ne yapabiliriz diye görüşebileceğimi; birliğin, beraberliği ve bunun getireceği huzurun inşası ve devamlılığı için, canımı dişimize takarak ve sadece ilçemizi ve insanımızı düşünerek hareket edeceğimi beyan ediyor ve söz veriyorum.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız