SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sorunları ve Çözümü Biliyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:51:32
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Bağımsız Milletvekili Adayı Münir Doğan Ölmeztoprak, Akçadağ İlçesi’nde gerçekleştirdiği miting ile gövde gösterisi yaptı. Ölmeztoprak, “Mazlumların yanında olacağız, zalimlerden hesap soracağız” dedi.

Yüzlerce araçlık konvoy ile Akçadağ İlçesi’ne geçen ve ilçe girişinde Türk bayrakları ile karşılanan  Bağımsız Milletvekili Adayı Münir Doğan Ölmeztoprak, daha sonra ilçe meydanına geçti. Binlerce Türk bayraklı vatandaşın karşıladığı Ölmeztoprak, meydanda kurulan platformdan halka hitap etti. Kendisine gösterilen coşku ve kalabalıktan çok duygulandığını vurgulayan Ölmeztoprak, “Ben duygusal bir insanım , sizin bu sevginiz karşında da çok duygulandım, inanın bu sevginize layık olmaya çalışacağım. Bugün ülkemiz sıkıntılı bir dönemden geçiyor hem içte yaşanan olaylar hem bölgemizde yaşanan olaylar bizleri fazlasıyla üzmekte. Biz bu yaşananlar sırasında mazlumların yanında olacağız ve zalimlerden hesap soracağız.”şeklinde konuştu.

Seçimlerde Akçadağ ilçesinin kendileri için bir amiral gemisi niteliğinde olduğuna da dikkat çeken Ölmeztoprak, “Akçadağ bizim için çok önemli, birileri Akçadağ’ı görmezden gelmeye çalışıyorlar ama Akçadağ’lı bunun gereğini yapacaktır. Tabir yerinde ise Akçadağ bizim amiral gemimiz ,bizim için çok önemli. Biz nasip olur Milletvekili seçilirsek sadece Akçadağ’a değil, Malatya’nın tüm ilçelerine ve kasabalarına hizmet götüreceğiz. Ülke  için çalışacağız. Biz bu kentin sorunlarını ve çözüm yollarını biliyoruz. Sizlerden sandıkta destek bekliyoruz”dedi.

Ölmeztoprak, mitingde Milletvekili olduğu dönemde Malatya’da yapmış olduğu hizmetlerden de bahsetti ve Turgut Özal gibi bir liderle yol arkadaşı olmaktan da gurur duyduğunu ifade etti.

Mitingden sonra  düzenlenen organizasyon ile mitinge katılanlara  Akçadağ Pilavı da ikram edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız