SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sorunları ve Çözümü Biliyoruz'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Milletvekili aday adaylarından Mimar Mustafa Bingöl, Malatya'nın sorunlarını bildiklerini, amaçlarının daha güzel bir Malatya meydana getirmek olduğunu söyledi.

Bingöl'ün konuya ilişkin basın bülteni şöyle:

"AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Mustafa Bingöl, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Dedekorkut parkında basın mensuplarıyla buluşan Bingöl, basın mensuplarının sorularını da cevapladı.

Bingöl, burada yaptığı açıklamada, “12 Haziran 2011 genel seçimleri için AK Parti Malatya Milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulundum. Seçim süreci başlamış durumda. İlçe ve belde teşkilatlarımızı ziyaret ettik, sivil toplum kuruluşlarımızı geziyoruz. Malatya’da geçmişte yerelde çalışmış bir isim olarak; Ankara ve İstanbul’da bürokrasinin içerisinde yer alan bir isim olarak Malatya’nın sorunlarıyla ilgili önümüzdeki süreçte hızlı bir çalışmayla, problemleri çözmek için gayret ediyoruz. Aday adaylığı süreci bitip, adaylık süreci başlarsa; hep beraber Malatya’nın sorunlarını hızlı bir şekilde takip edip, inşallah daha güzel yarınlara ve daha güzel bir Malatya’ya kavuşacağız” dedi.

Malatya’nın problemlerini bildiklerini ifade eden Bingöl, “Malatya’da Kuzey Çevre Yolu, ulaşım ağlarının hızlı şekilde bitirilmesi ve otoban bağlantılarının sağlanması konusunu detaylı olarak kamuoyu ve sizlerle paylaşıyoruz. Malatya’nın Şoför Okulu dediğimiz yerde prestijli bir alan var. Buranın kongre merkezi ya da tekno park veya ileri teknoloji üniversitesi olarak gündeme alınması projemiz var. İstihdamın artırılması için sanayicinin Malatya’ya çekilip, teşvik edilmesi projelerimiz var. Bunun yanında modern bir kayısı pazarının projelendirilip, gerçekleştirilmesi var” diye konuştu.

Bingöl, amaçlarının daha güzel bir Malatya meydana getirmek olduğunu kaydetti.

MUHTARLARI ZİYARET..
AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Mustafa Bingöl, Malatya Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Eren’i makamında ziyaret etti.

Bingöl, ziyarette yaptığı konuşmada, amaçlarının hep birlikte Malatya’yı daha da ileriye taşımak olduğunu söyledi. Bingöl, “Muhtarlar olarak yerelde çok önemli görevler üstleniyorsunuz. Bizde 12 Haziran genel seçimlerinde milletvekili aday adayı olduk. Nasip olur aday gösterilir, seçilirsek diyaloga açık bir şekilde Malatya’mıza güzel hizmetler yapmayı amaçlıyoruz” dedi.

Malatya Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Eren ise, Bingöl’ün Malatya’ya önemli katkılarının olduğunu belirterek, aday adaylığı sürecinin hayırlı olmasını temenni etti."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız