SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sorunları ve Talepleri Dinlediler

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:10:21
Sorunları ve Talepleri Dinlediler
A- A+ PAYLAŞ

30 Mart yerel seçimlerinin çalışmalarını sürdüren AKP Malatya İl Teşkilatı, Yeşilyurt ilçesini ziyaret etti.

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AKP  Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkci, Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, AKP Yeşilyurt Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Hacı Uğur Polat ile partililer, Yeşilyurt'ta esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen ziyarette esnaf ve vatandaş AKP heyetine büyük ilgi gösterdi. 30 Mart yerel seçimlerinde AKP'ye tam destek vereceklerini kaydeden vatandaş, "Biz AK Parti'nin yaptığı hizmetleri çok iyi biliyoruz. İnşallah 30 Mart'ta da AK Parti'ye tam destek vereceğiz" ifadelerini kullandı.

AKP Malatya İl Başkanı Avukat Bülent Tüfenkci, ziyarette özellikle yaşlı vatandaşlarla yakından ilgilendi. Yaşlı vatandaşların bir isteklerinin olup olmadığını soran Tüfenkci'ye, ellerinde AKP bayrağı olan bir grup çocuk sevgi gösterisinde bulundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız