SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sorunlarımızı Masaya Yatırdık'

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:16:19
'Sorunlarımızı Masaya Yatırdık'
A- A+ PAYLAŞ

 İkinci yarı hazırlıklarını sürdüren BAL Ligi 3'üncü Grup ekibi Malatya Yeşilyurtspor’da  Kulüp Başkanı Dursun Sucu, devre arsında tüm eksiklikleri giderdiklerini ifade etti. 

Bölgesel Amatör Lig’de istediği gibi bir ilk yarı geçiremeyen Malatya Yeşilyurtspor’da Kulüp Başkanı Dursun Sucu, ikinci yarı öncesi açıklamalarda bulundu.

Takımdan, ikinci yarı beklentilerinin çok fazla olduğunu belirten Sucu, “Yaklaşık 20 gündür çalışıyoruz. Devre arasında iyi bir ortam oluştu. Takımımızda artık bir sevgi saygı ortamı var. Yönetim ve teknik heyet olarak toplantılar yapıp, sorunlarımızı masaya yatırdık. O doğrultuda hareket edip devre arasını iyi bir şekilde geçirdik. Oynadığımız son iki maça bakarsak eksikliklerin giderildiğini söyleyebilirim. Oyuncularımızın ilk defa bu kadar heyecanlı ve hırslı olduklarını gördüm. Mert Ali Turgut’u kadromuza katarak önemli bir transfer yaptık. Bizim için gerçekten iyi bir transfer oldu. Kamuoyundan aldığımız tepki de o yönde olumlu zaten” dedi.

Transfer çalışmaları hakkında da bilgiler veren Sucu, “Bir kaleci ile anlaşmak üzereydik ama kendi kulübü bırakmadı. Kendi kalecilerimiz ile bu işi götürebiliriz diye düşünüyoruz. Volkan 11 maç oynadı artık daha tecrübeli. Takımda müthiş bir birlik beraberlik var. 2 oyuncudan haber bekliyoruz. Transfer olabilir, fakat bu oyuncuların kulüpleri vize vermiyor. Kendi oyuncumuz Turgut’a Kilis’ten teklif geldi. Ciddi bir para ile kapımızı çaldılar ama yönetim olarak göndermeme kararı aldık. Turgut da gitmek istedi, fakat biz takımımızı bozamayız dedik. Sağ olsun Turgut da anlayışla karşıladı. Kadroyu güçlendirelim derken, mevcuttaki oyuncularımızdan da vazgeçemezdik” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız