SON DAKİKA
SON DEPREMLER

“Sorunların Çözümü İçin Gayret Gösteriyoruz”

0
Güncellendi - 2017-11-03 06:17:10
“Sorunların Çözümü İçin Gayret Gösteriyoruz”
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Hekimhan ilçesine bağlı Yukarı Selimli mahallesinde incelemelerde bulundu. İnceleme gezisine AKP İl Başkanı Hakan Kâhtalı, Hekimhan AKP İlçe Başkanı Adil Ağcan, bazı meclis üyeleri, daire başkanları, şube müdürleri ve muhtarlar katıldı.

Yukarı Selimli Mahallesinin hizmet hasretini Büyükşehir Belediyesinin giderdiğini belirten Mahalle Muhtarı Osman Kılıç, “Yollarımız sıcak asfalt ile tanıştı. Kanalizasyon sorunumuz çözüldü. Yol güvenliği için taş duvar yapıldı. İhtiyaçlarımızın büyük bölümü karşılandı. Bugün bu hizmetleri gezip gördünüz. Bizleri de onurlandırdınız. Yaptığınız hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Büyükşehir Belediyesinin Hekimhan’ın sorunlarını çözmeye devam ettiğini belirten Hekimhan AK Parti İlçe Başkanı Adil Ağcan, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır Hekimhan’ın her noktasında Büyükşehir Belediyesinin varlığını hissettiriyor. Hizmete aç yerleri hizmetle tanıştırıyor” şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediyesinin Hekimhan’da çok önemli çalışmalara imza attığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise “Her ilçede altyapı, yol ve birçok alanda çalışma yapıyoruz. İlçelerimizin hak ettiği yere gelmesi en büyük arzumuz. Bu hizmetleri her yere götüreceğiz. 3 yıl önceki tabloyla şimdiki tablo arasında farklar var. Özellikle yol sorunlarının çözümü için ayrı gayret gösteriyoruz. Bugün bu sorunların çözüme kavuştuğunu görmek bizleri mutlu ediyor” dedi.

(Bülten)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız