SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sorunların Takipçisi Olacağız'

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:45:35
'Sorunların Takipçisi Olacağız'
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi'ne milletvekili aday adaylığı başvuruları devam ediyor.

DR.ŞANAL TOSUN..

Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurulu üyesi Dr. Şanal Tosun, Malatya’da Adalet ve Kalkınma Partisi'nden milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu yaptı. Sağlık Bakanlığı eski Müsteşar Yardımcılığı’da yapan Dr. Şanal Tosun, başvuru dosyasını İl Başkan Yardımcısı Cumali Altıntop’a teslim etti.

Dr. Şanal Tosun, daha önce de iki kez Adalet ve Kalkınma Partisi'nden aday adayı olduğunu, 2011 yılındaki 6. sırada aday olduğunu hatırlatarak, " Ak Parti'den Malatya milletvekilliği aday adaylığı için dosyamızı vermiş durumdayız. İstikrarın devamı, büyümenin devamı, yapılan hizmetleri almaya devam kararı veren Malatya'da aday adaylığımızı sizlerin teveccühüne sunmuş durumdayız. Yaklaşık 40 yıla yakın bilgi ve donanımımızı Malatya hizmetinde kullanmaya hazırız. Bir görev nasip olacak olursa, tüm sorunların takipçisi olacağız. Ak Parti, Batılı parlamenter rejimlerde örneği olmayan bir şekilde her seçimde oylarının artırmıştır. İnşallah 2015 yılında da bu artış devam edecektir. Kurucu genel başkanımız Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu başta olmak üzere yol arkadaşlarımızı minnet ve şükran duygularımızla anıyoruz. Allah mahcup etmesin. " ifadelerini kullandı.

SABRİ UNAT

İnşat Yüksek Mühendisi Sabri Unat, Malatya’da AKP’den milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunda bulundu. 

Parti binasında başvuru dosyasını nöbetçi İl Başkan Yardımcısı Cumali Altıntop’a teslim eden Sabri Unat, AKP’nin kuruluşu ile birlikte Gençlik Kolları başta olmak üzere birçok önemli kademelerde görev aldığını söyledi. 2008 yılında kendi şirketini kurduktan sonra Avrupa’da Malatya’yı temsil edebilmek için büyük gayret gösterdiğini belirten Unat, Fransa’da MÜSİAD yönetim kurulu üyeliğinin yanı sıra Avrupalı Türk Demokratlar Birliği üyesi ve NANT Bölgesel Teşkilat başkanlığı görevinde bulunduğunu söyledi.

İl Başkan Yardımcısı Cumali Altıntop ise, Unat’a aday adaylığı sürecinde başarılar diledi.

AVUKAT BÜLENT TÜFENKÇİ

AKP eski il başkanı Avukat Bülent Tüfenkçi de, aday adaylığı başvuru evraklarını, İl Başkanı Hakan Kahtalı'ya teslim etti.

Tüfenkçi, yaptığı konuşmada "4 yılı aşkın bir süre bu şerefle, gururla arkadaşlarımız ile İl Başkanlığı görevini yürüttük.

Bu süre zarfında dağ taş demedik, kar kış demedik, Durmak Yok Yola Devam dedik.

İlçe ilçe, mahalle mahalle, ev ev hemşerilerimizle gönül bağı kurarak Malatya’mızda tarih yazdık.

Her açıdan başarılarla dolu bu 4 yılımıza  3 önemli seçim, Türkiye’de ses getiren 3 dev miting, 2’de toplu açılış programı sığdırdık.

Yüzde 53 ile aldığımız oy oranımızı yüzde 71’e taşıdık.

50 binde olan üyelik oranımızı 100 binlere çıkardık.

Birçok açıdan dez-avantajlı olan İl Başkanlığı binamızı, AK Parti’mizin kurumsal kimliğine ve imajına yakışır bir binaya taşıdık,

Sandık yönetimlerimizi, mahalle yapılanmamızı tamamlayarak güçlü bir teşkilat oluşturduk.

Bu başarıların arkasındaki giç ise Allah’ın rızası, siz dostlarımızın duası ve teşkilatlarımızın gayretli çalışmaları vardı.

Bu güç ile kuruluşundan bugüne her zaman çıtasını yükselten Malatya teşkilatımız 12 Haziran’da, 30 Mart’ta, 10 Ağustos’ta tarihi zaferlere imza attı.

Şimdi yeni hedeflere, yeni zaferlere yol alma zamanı.

Yeni Türkiye’yi yeni anayasa ile buluşturmak için, çözüm sürecini tamamlamak için ve paralel yapıyı tamamen tasfiye edebilmek için 7 Haziran’da bir zafere daha imza atma zamanı. 

Malatya’mıza ve güçlü teşkilatımıza yakışanı yapma zamanı.

Değerli arkadaşlar, bildiğiniz üzere 18 Ocak’ta yapmış olduğumuz 5. Olağan İl Kongremizde aday olmayarak görevi çok değerli ve başarılı bir kardeşimize teslim ettik.

O gün yapmış olduğumuz konuşmamızda AK Parti’de veda olmadığını, AK Parti’ye gönül vermiş her bireyin bu davayı yaşatmak ve yüceltmek için çalışacağımızı ifade etmiştik. 

Bizler de AK Parti Malatya İl Başkanlığı görevini Hakan Kahtalı kardeşimize teslim ederek hemşerilerimizin, teşkilatımızın ve Genel Merkezimizin uygun görmesi ile AK Parti’ye ve milletimize milletvekilliği noktasında hizmet etmeye talip olduk.

Rabbim çıktığımız bu yolda bizleri utandırmasın, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sizlere ve memleketimize karşı başımızı öne eğdirecek davranışlardan uzak tutsun.

İl Başkanımızın ve dostlarımızın huzurunda 7 Hazian’da yapacağımızın genel seçimler için 25. Dönem Milletvekilliği Aday Adaylığımı resmen açıklıyorum."dedi.

SEDAT ALPKIRAY..

Malatya’da işadamı, eski belediye meclis üyesi Sedat Alpkıray, AKP’den milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunda bulundu. 

AKP il binasında milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulunan Sedat Alpkıray, “Halka ve hakka hizmet noktasında doğru adres olarak gördüğümüz AK Parti çatısı altında, bizim de söyleyecek sözümüz, atacak adımımız, sağlayacak katkımız ve yapacak hizmetlerimiz var” dedi.

Alpkıray, bölgeyi hem demografik hem coğrafik yapısıyla bilen birisi olarak AKP’den milletvekili aday adayı olduğunu söyledi.

İl Başkan Yardımcısı Cumali Altıntop da Alpkıray’ın başvurusunu kabul ederek kendisine başarılar diledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız