SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sorunlarını Gidereceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:50:20
A- A+ PAYLAŞ

Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı Mimar Yaşar Köksal, “Kaynakları verimli kullanıp, köylerin sorunlarını gidereceğiz” dedi.

Saadet Partisi’nin Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı Mimar Yaşar Köksal, seçim çalışmaları kapsamında Yeşilyurt'a bağlı Gözene Köyü’nü ziyaret etti.

Köylülerin sorunlarını dinleyen Mimar Köksal'ın hedefinde trambüs projesi vardı. Köksal, mevcut Belediye'yi kaynakları verimli kullanmamakla suçladı.

“Sizlerin, ailenizin, çocuklarınızın geleceği için çok önemli bir seçimin arifesindeyiz” diyen Köksal, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Hiç liyakate, ehemmiyete, tecrübeye, önem vermeden, menfaat hesabı yaparak, üç beş kişinin sözünden çıkmayacak adayları, yine bu dönemde getirdiler önünüze koydular. Artık bu anlayışa dur deme zamanı geldi.”

Trambüs projesiyle Malatya'nın kaynaklarının verimli kullanılmaması konusunda bir paralellik kuran Yaşar Köksal, “Trambüs denen hikaye zaten saçma sapan bir projedir. Malatya'ya hiçbir faydası yoktur. En fazla 20 - 25 Milyonluk bir proje olmasına rağmen, 70 milyona ihale edilmiş, döviz artışlarıyla 90 milyona çıkmış, Malatya yani sizler en az 50 Milyon kazıklanmışsınız. 50 milyonun sadece 1 milyonu Gözene'yi ihya eder. Bakın Motaş gibi bir şirket şuan para basması gerekirken, 70 Milyon borcu var” iddialarını öne sürdü.

Malatya'nın kaynakları maalesef doğru ve verimli kullanılmadığını ileri süren Köksal, “Mesela Şahnahan'da bir metre kanalizasyon yok, Topsöğüt'te su sorunu var, Dilek'te yol problemi mevcut. Bu sorunları anlatmayla bitmez. İnşallah bizi tercih ederseniz, en geç bir buçuk yıl içinde ne Gözene'nin, ne Cafana'nın ne de diğer beldelerimizin bu sorunlarından eser bırakmayacağımızın sözünü veriyorum” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız