SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sorunlu Hat Yangına Yolaçtı

0
Güncellendi - 2018-09-05 04:41:12
Sorunlu Hat Yangına Yolaçtı
A- A+ PAYLAŞ

Dilek Mahallesinde elektrik tellerinden düşen kıvılcımlar yangına neden oldu. Vatandaşlar ise elektrik arızasını ilgili şirkete bildirmelerine rağmen konuya duyarsız kaldıklarını iddia ettiler.

Dilek Mahallesi İstasyon Caddesi Çıkmak Sokak’ta yaşanan olayda iddiaya göre elektrik tellerinden kıvılcım çıktı. Durumu Malatya’daki elektrik arızalarına bakan Fırat Aksa şirketine bildirdi. Ancak köylülerin iddiasına göre 2 gün boyunca ilgili şirketin şikayeti değerlendirmediği ileri sürüldü. Dün gece de yine tellerden kıvılcımların çıkması ve yere düşmesi ile bahçede yangın çıktı.

Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye gelen itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi ile alevler evlere sıçramadan kontrol altına alındı.

Mahalle sakinleri, 2 gün önce elektrik şirketini aradıklarını ve sorunu ilettiklerini ifade ederek aradan geçen zaman zarfında kimsenin sorunu çözmediğini söylediler. Vatandaşların zamanında yangını fark etmesi üzerine alevlerin evlere sıçramadan söndürüldüğünü belirten vatandaşlar, “2 gündür AKSA’ya ulaşamıyoruz. Demek ki illa yangın çıkması lazım ki ilgili şirket elemanları gelsinler” diyerek duruma tepki gösterdiler.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız